Închide meniul

EXCLUSIV | Jos labele de pe Ianis! Gică Popescu se revoltă după atacurile în valuri la Hagi jr. Acuză o conspirație la adresa ”Regelui”: ”Probabil așa cred că-i închid gura”

Silviu Corneanu Publicat: 21 octombrie 2020, 12:02

Reclamă
EXCLUSIV | Jos labele de pe Ianis! Gică Popescu se revoltă după atacurile în valuri la Hagi jr. Acuză o conspirație la adresa ”Regelui”: ”Probabil așa cred că-i închid gura”

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gică Popescu

Popescu consideră că atacurile la Ianis Hagi sunt îndreptate de fapt către Gică Hagi. Fostul căpitan de la Barcelona susține că fiul ”Regelui” este luat special în vizor de anumiți oameni. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Baciul” susține că sunt alți jucători de la națională asupra cărora ”ar trebui pusă lupa”, iar lumea să nu mai critice ”un copil tânăr care a făcut performanță”.

Gică Popescu: ”Băi, oameni buni, puneți lupa și pe alții”

Știi ce nu mi se pare mie normal? E că la fiecare meci, la fiecare eveniment, singurul care e pus sub lupă este Ianis. 
Câte pase a dat, cât a greșit, ce a făcut, cât a alergat, la fiecare meci! 

Eu nu am văzut niciun alt jucător de la echipa națională, sunt jucători cu mai multă experiență, jucători care au jucat mai multe meciuri la națională, să-l pună sub lupă cum îl pun pe Ianis. 

Gică Popescu: ”Probabil cred că așa-i închid gura lui Gică!”

Dacă are numele, trebuie să sufere din punctul acesta de vedere? Ok, îl cheamă Hagi, dar nu joacă Hagi, joacă Ianis, joacă un copil tânăr care a făcut performanță la U21, care joacă la o echipă importantă din Europa, cum nu o fac mulți din actuala echipă națională. 

Reclamă

Băi, oameni buni, puneți lupa și pe alții care au mai multe meciuri la națională și care trebuie să ducă greul echipei nationale… și nimic, lupa pe Ianis. Probabil, așa cred că-i închid gura lui Gică, probabil”, a declarat Gică Popescu pentru AS.ro.

Gică Popescu l-a caracterizat pe Ianis Hagi

Gică Popescu a vorbit despre calitățile pe care le are Ianis Hagi și susține că presiunea pe care a pus-o Gică Hagi pe el nu există la cluburile mari din Europa. Hagi jr. evoluează în prezent pentru Rangers, acolo unde este antrenat de fosta legendă de la Liverpool, Steven Gerrard.

Rar vezi un jucător care să lovească mingea cu ambele picioare la fel, un jucător care suportă presiunea incredibil și asta-l va ajuta la nivelul cel mai înalt al performanței. 

Reclamă 4 / 0/3

Presiunea pe care i-a pus-o Gică, cât au lucrat împreuna e peste ce se poate găsi la orice club de nivel înalt”, a mai spus Gică Popescu.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10
mai
0:17
Bayer Leverkusen, record FABULOS pentru istoria fotbalului. Gol în minutul 90+7 şi calificare în finala Europa League
10
mai
0:00
Atalanta – Bayer Leverkusen este finala Europa League 2024! Olympiacos – Fiorentina, finala Conference League
23:50 Martin O’Neill, prima reacţie despre oferta Rapidului: „Ştiu multe despre fotbalul românesc”. Ce a spus de Mircea Lucescu 23:33 Cristiano Ronaldo, performanţă colosală la 39 de ani! A marcat împotriva echipei lui Florin Tănase şi a ajuns la cifre fabuloase 23:21 Edi Iordănescu, anunţul momentului: „România rămâne în inima mea!”. A confirmat negocierile, cu o lună înainte de EURO 2024 23:02 Sorana Cîrstea, în turul 3 de la Roma! Victorie fără emoţii pentru româncă în meciul cu Brenda Fruhvirtova 22:41 Emmanuel Macron, anunţ despre viitorul lui Kylian Mbappe: „Am pus presiune maximă” 22:11 „România în semifinale la EURO 2024?” Reacţia imediată a lui Mihai Stoichiţă. Meciul de care depinde soarta tricolorilor 21:37 Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA 21:14 Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! La câţi sportivi a ajuns delegaţia României Vezi toate știrile
Citește și