Închide meniul

EXCLUSIV | Nebunie la Villarreal după cucerirea Europa League! Craioveanu, reacție în stilul caracteristic: ”Merită să plătești o amendă pentru o astfel de bucurie!”

Silviu Corneanu Publicat: 27 mai 2021, 14:16

EXCLUSIV | Nebunie la Villarreal după cucerirea Europa League! Craioveanu, reacție în stilul caracteristic: ”Merită să plătești o amendă pentru o astfel de bucurie!”

Profimediaimages

Nebunie la Villarreal după cucerirea Europa League

  • Villarreal a cucerit trofeul Europa League
  • Reacția lui Gică Craioveanu

Nebunie la Villarreal după cucerirea Europa League! Gică Craioveanu a comentat în stilul caracteristic sărbătoarea. ”Se merită să iei o amendă, pentru o bucurie ca asta”, a glumit Gică Craioveanu într-un interviu pentru AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este o performanță uriașă pentru Villarreal. Să nu uităm că este un orășel de 50 de mii de locuitori. Au scris istorie. Villarreal, după aceste performanțe o să ajungă la un buget de peste 30 de milioane de euro”, a declarat Gică Craioveanu pentru AntenaSport.

Nebunie la Villarreal după cucerirea Europa League

Fanii au făcut spectacol la Villarreal după finalul unui meci nebun. ”Submarinul galben” s-a impus după loviturile de la 11 metri. A fost un adevărat maraton, au ajuns să execute și portarii, iar cel care a ratat a fost De Gea.

Reclamă

A fost un meci nebun, foarte plăcut, emoționant. Nu mă așteptam ca Villarreal să fie net superioară în prelungiri. Mi se părea că ajunge mai proaspătă Man United în prelungiri, dar nu a fost așa. Se poate considera că a fost o surpriză. Cei de la United sunt superiori ca nume, dar nu și ca echipă.

A fost show, spectacol în Villarreal. Au ieșit oameni pe stradă, chiar dacă a fost târziu. Au stat puțin, pentru că la unu trebuiau să intre în casă, dar a meritat. Se merită să plătești și câte o amendă pentru o astfel de bucurie, pe care ți-o aduce o echipă de fotbal”, a mai spus Craioveanu la AS.ro.

Reclamă

Gică Craioveanu a evoluat pentru Villarreal timp de 4 sezoane, între 1998 și 2002.

Villarreal a cucerit Europa League

Villarreal a câştigat pentru prima dată Liga Europa, miercuri seară, la Gdansk, învingând echipa Manchester United în urma loviturilor de departajare, scor 12-11.

La finalul prelungirilor, scorul a fost 1-1, golurile fiind marcate de Gerard Moreno ’29 pentru Villarreal şi Cavani ’55 pentru United. La loviturile de departajare, scor 11-10, toţi jucătorii echipei spaniole au marcat, inclusiv portarul Rulli, în timp ce de la Manchetser United a ratat portarul De Gea.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Un fost internaţional îl elogiază pe fotbalistul neconvocat de Edi Iordănescu
AntenaPLAY • 26 mart., 8:43
„Are o viteză în plus faţă de Coman” Un fost internaţional îl elogiază pe fotbalistul neconvocat de Edi Iordănescu!
Un român e campion în Spania la Kempo, e prieten cu Gică Craioveanu şi îi aşteaptă la masă pe tricolori dacă bat Columbia
Extra • 25 mart., 20:52
Un român e campion în Spania la Kempo, e prieten cu Gică Craioveanu şi îi aşteaptă la masă pe tricolori dacă bat Columbia
Delegarea lui Istvan Kovacs în Europa League a încins spiritele: "A fost catastrofal"
Europa League • 12 mart., 17:06
„Amintiri neplăcute”. Delegarea lui Istvan Kovacs în Europa League a încins spiritele: „A fost catastrofal”
AC Milan - Rennes 3-0 şi Feyenoord - AS Roma 1-1! Rezultatele zilei din Europa League şi Conference League
Conference League • 15 feb., 23:58
AC Milan – Rennes 3-0 şi Feyenoord – AS Roma 1-1! Rezultatele zilei din Europa League şi Conference League
Gică Craioveanu ştie de ce Edi Iordănescu ezită să continue la naţională şi după EURO
Echipa naţională • 10 feb., 11:05
Gică Craioveanu ştie de ce Edi Iordănescu ezită să continue la naţională şi după EURO: „Poate de asta vrea să se retragă!”