Închide meniul

EXCLUSIV | Nebunie la Villarreal după cucerirea Europa League! Craioveanu, reacție în stilul caracteristic: ”Merită să plătești o amendă pentru o astfel de bucurie!”

Silviu Corneanu Publicat: 27 mai 2021, 14:16

Reclamă
EXCLUSIV | Nebunie la Villarreal după cucerirea Europa League! Craioveanu, reacție în stilul caracteristic: ”Merită să plătești o amendă pentru o astfel de bucurie!”

Profimediaimages

Nebunie la Villarreal după cucerirea Europa League

Nebunie la Villarreal după cucerirea Europa League! Gică Craioveanu a comentat în stilul caracteristic sărbătoarea. ”Se merită să iei o amendă, pentru o bucurie ca asta”, a glumit Gică Craioveanu într-un interviu pentru AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este o performanță uriașă pentru Villarreal. Să nu uităm că este un orășel de 50 de mii de locuitori. Au scris istorie. Villarreal, după aceste performanțe o să ajungă la un buget de peste 30 de milioane de euro”, a declarat Gică Craioveanu pentru AntenaSport.

Nebunie la Villarreal după cucerirea Europa League

Fanii au făcut spectacol la Villarreal după finalul unui meci nebun. ”Submarinul galben” s-a impus după loviturile de la 11 metri. A fost un adevărat maraton, au ajuns să execute și portarii, iar cel care a ratat a fost De Gea.

A fost un meci nebun, foarte plăcut, emoționant. Nu mă așteptam ca Villarreal să fie net superioară în prelungiri. Mi se părea că ajunge mai proaspătă Man United în prelungiri, dar nu a fost așa. Se poate considera că a fost o surpriză. Cei de la United sunt superiori ca nume, dar nu și ca echipă.

A fost show, spectacol în Villarreal. Au ieșit oameni pe stradă, chiar dacă a fost târziu. Au stat puțin, pentru că la unu trebuiau să intre în casă, dar a meritat. Se merită să plătești și câte o amendă pentru o astfel de bucurie, pe care ți-o aduce o echipă de fotbal”, a mai spus Craioveanu la AS.ro.

Reclamă
Reclamă

Gică Craioveanu a evoluat pentru Villarreal timp de 4 sezoane, între 1998 și 2002.

Villarreal a cucerit Europa League

Villarreal a câştigat pentru prima dată Liga Europa, miercuri seară, la Gdansk, învingând echipa Manchester United în urma loviturilor de departajare, scor 12-11.

La finalul prelungirilor, scorul a fost 1-1, golurile fiind marcate de Gerard Moreno ’29 pentru Villarreal şi Cavani ’55 pentru United. La loviturile de departajare, scor 11-10, toţi jucătorii echipei spaniole au marcat, inclusiv portarul Rulli, în timp ce de la Manchetser United a ratat portarul De Gea.

Reclamă
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:48

„Nu poţi să faci asta” Reacţia lui Marius Şumudică după ce Dorinel Munteanu l-a bruscat pe teren pe David Maftei!

14:36

Rapid, decimată înaintea confruntării cu Oţelul! Anunţul de ultim moment al lui Marius Şumudică: „Nu s-au antrenat deloc!”

14:09

Ştefan Radu, interviu rar la un an de la retragere! Unde a fost susprins fostul internaţional

13:52

Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Ovidiu Ionescu şi-au aflat adversarii de la China Smash 2024 şi vor juca live în AntenaPLAY

13:31

Cine îl va înlocui pe Kylian Mbappe, în derby-ul cu Atletico! Planul lui Ancelotti la Real Madrid, după accidentarea francezului

13:22

Cum va arăta Formula 1 peste 50 de ani? Opinia lui Adrian Georgescu

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și