Închide meniul

EXCLUSIV | Prima reacție a Mediașului după plecarea lui Edi Iordănescu. ”Prin gestul lui, mă ajută pe mine”

Antena Sport Publicat: 25 mai 2020, 15:24

EXCLUSIV | Prima reacție a Mediașului după plecarea lui Edi Iordănescu. ”Prin gestul lui, mă ajută pe mine”

SportPictures / Mircea Rosca / SportPictures via Hepta

Edi Iordănescu pleacă de la Gaz Metan

  • Edi Iordănescu poate reveni la Gaz Metan
  • Secunzii lui Iordănescu au condus antrenamentele
  • Iordănescu a renunțat la salariul pe ultima lună din contract

Mărginean îl va vizita pe Iordănescu la București, pentru a-i face o nouă ofertă de colaborare. Contractul îi expiră pe 30 iunie, dar acesta a renunțat la salariul pe ultima lună, pentru a sta aproape de familie. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mărginean: Sper să pot face un buget

”Despărţire pe cale amiabilă cu posibilitate de împăcare pe cale prietenească. El e profesionist, îşi face programul, echipa aici, că nu avea nevoie de principal, că noi ne antrenăm câte patru, ca la badminton. 

Secunzii lui sunt aici, mai stau o lună la Mediaş, că au contract. E ceva nou să nu te desparţi cu jale şi cu plânsete şi cu certuri, la români.

Reclamă

Poate, poate, până în ultimul moment, sper să pot face un buget. Aşa ne-am înţeles, acum. Aşa ne-am înţeles, dar el, prin gestul lui, mă ajută pe mine! Eu zic că, prin gestul lui Edi, poate lumea se trezeşte. 

Poate dacă ne ajută Dumnezeu acum, într-o săptămână, zece zile, parafăm un nou contract dacă lui îi convine. Prin gestul lui, el ne-a făcut un bine, că nu ne ia salariul pe iunie, că el putea să ni-l ia. Două luni a fost în şomaj tehnic”, a spus Mărginean, pentru AntenaSport.

Reclamă

Edi Iordănescu a reușit să o califice pe Gaz Metan pentru prima dată în play-off-ul Ligii 1. Medieșenii se află pe locul 6, după două runde disputate. Au pierdut cu Universitatea Craiova și au reușit un egal cu CFR Cluj.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti
Echipa naţională • 27 mart., 22:17
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti! L-a avut alături pe tatăl lui şi a transmis un mesaj superb: „Doi titani!”
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF