Închide meniul

EXCLUSIV | Radu Drăguşin, dur la antrenamente cu vedetele lui Juventus! "Nu e impresionat de celebrităţi". Cum a fost cucerit de Cristiano Ronaldo

Mihai Ispas Publicat: 8 decembrie 2020, 16:35

EXCLUSIV | Radu Drăguşin, dur la antrenamente cu vedetele lui Juventus! "Nu e impresionat de celebrităţi". Cum a fost cucerit de Cristiano Ronaldo

profimediaimages

Radu Drăguşin nu are milă de Ronaldo la antrenamentele lui Juventus

  • Dezvăluirile lui Florin Manea despre Radu Drăguşin
  • Vedeta pe care a supărat-o românul la antrenamentele lui Juventus

Radu Drăguşin are doar 18 ani şi abia a debutat la Juventus. Fundaşul român nu are însă milă de vedetele alături de care se antrenează. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Radu n -are nici o problemă să îi bage o alunecare lui Ronaldo. În urmă cu ceva timp, la ehipa mare era Higuain şi a intrat mai tare. Higuain se uita mai aşa la el, dar şi-a cerut scuze. 

Nu e un tip care e impresionat de celebritate. N-a încercat să posteze, să facă o imagine din faptul că e acolo. Nu ştiu câţi copii n-ar fi avut măcar o poză cu Ronaldo pe Instagram. Asta dă dovadă de un caracter puternic şi o bună creştere", a povestit impresarul lui Radu Drăguşin, Florin Manea, pentru Antena Sport.

Reclamă

Lui Radu Drăguşin i-a fost ruşine să posteze selfie-ul cu Alvaro Morata

După ce a jucat primele sale minute în tricoul lui Juventus, etapa trecută din Champions League, Radu Drăguşin a făcut un selfie cu Alvaro Morata la invitaţia fostului star de la Real Madrid.

"Eu chiar vorbisem cu Radu după meci şi zice: 'A vrut Morata să facem o poză amândoi! O am şi eu. Nu vreau să o pun nicăieri să nu îl deranjez pe el'. E un băiat cu bun simţ. Dar Morata a postat-o el şi atunci a fost un lucru frumos pentru el", a mai spus Manea.

Reclamă

Radu Drăguşin a fost impresionat cel mai mult de Cristiano Ronaldo, pe care l-a luat drept model şi pentru care a ales să meargă la Juventus în urmă cu doi ani. 

"Mi-a spus că este un băiat foarte normal şi mai ales în vestiar. Merg la masă împreună. Îmi spunea că asta l-a şi surprins, cât de normal poate să fie şi cât de natural. L-au felicitat după meci. L-a luat şi Pirlo în braţe, şi Ronaldo: 'Bravo! La mai multe! E primul tau meci în Champions'", a declarat Manea.

În această seară, Radu Drăguşin l-ar putea avea ca adversar direct pe Lionel Messi, dacă Andrea Pirlo îl va introduce din nou pe fundaşul român în Champions League.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Motivul pentru care Edi Iordănescu l-a schimbat la pauză pe Radu Drăguşin, în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:05
Motivul pentru care Edi Iordănescu l-a schimbat la pauză pe Radu Drăguşin, în Columbia – România: „E presiune mare pe el!”
Columbia - România 3-2 a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Ianis Hagi şi Tănase au marcat pentru tricolori
AntenaPLAY • 26 mart., 23:15
Columbia – România 3-2 a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Ianis Hagi şi Tănase au marcat pentru tricolori
AntenaPLAY • 26 mart., 15:50
Ciprian Marica a spus cum ar arăta lotul României la EURO dacă ar fi el selecţioner! Ce a declarat despre Ianis Hagi şi Drăguşin!
Radu Drăguşin a spus care e obiectivul României la EURO 2024!
AntenaPLAY • 26 mart., 11:19
Radu Drăguşin a spus care e obiectivul României la EURO 2024!
Radu Drăguşin ştie cum poate fi oprită Columbia, ajunsă la 20 de meciuri fără înfrângere!
AntenaPLAY • 25 mart., 20:05
Radu Drăguşin ştie cum poate fi oprită Columbia, ajunsă la 20 de meciuri fără înfrângere! Ce a spus despre duelul cu Luis Diaz