Închide meniul

EXCLUSIV | Răzvan Raţ a locuit un deceniu în Ucraina şi nu îl crede pe Florinel Coman. "E aproape imposibil să îţi iei permis acolo". Mesaj pentru Mirel Rădoi

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 februarie 2021, 7:00

EXCLUSIV | Răzvan Raţ a locuit un deceniu în Ucraina şi nu îl crede pe Florinel Coman. "E aproape imposibil să îţi iei permis acolo". Mesaj pentru Mirel Rădoi

Florinel Coman nu l-a convins pe Răzvan Raţ

"Mbappe" Coman a fost prins de poliţişti gonind cu 165 km/h pe Autostrada Soarelor. Documentele prezentate de atacantul lui FCSB au stârnit mari semne de întrebare, iar fotbalistul s-a trezit cu dosar penal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Raţ: "Cât timp nu stai în ţară, e aproape imposibil să obţii permis de conducere"

4000 de euro ar fi plătit Coman pentru permisul din Ucraina, despre care poliţiştii cred că e un fals. Ei vor să prindă reţeaua care e în spatele acestor documente, mai ales că mai mulţi fotbalişti circulă cu asemenea permise.

Florinel Coman riscă să nu mai conducă cel puţin 2 ani. El nu va putea face şcoala de şoferi timp de un an, dacă se dovedeşte ca permisul e fals

"Nu mi-e cunoscuta practica permiselor false din Ucraina, e prima dată când aud aşa ceva. Poate genul ăsta de lucruri se întâmplă, dar eu nu ştiam de ele. Ce e cert este că e aproape imposibil să obţii un permis, atâta vreme cât nu stai în ţară. Trebuie să ai şedere sau permis de rezidenţă", a declarat Răzvan Raţ pentru AS.ro.

Fostul internaţional i-a transmis un mesaj lui Mirel Rădoi. L-a sfătuit pe selecţioner să nu îl convoace pe "Mbappe" Coman pentru meciurile din luna martie cu Macedonia de Nord, Germania şi Armenia.

Reclamă

"Florinel Coman este într-o situaţie urâtă, ca să spunem aşa, iar din punct de vedere psihologic nu este la cel mai înalt nivel. Eu nu l-aş convoca în momentul acesta, deoarece cred că este afectat de ceea ce se întâmplă", a precizat al 4-lea cel mai selecţionat jucător din istoria naţionalei României.

Atacantul de 22 de ani a fost convocat ultima dată în meciul cu Austria, din Liga Naţiunilor. Tricolorii s-au impus cu 3-2 la Klagenfurt, iar Coman i-a pasat decisiv lui Alibec la golul din minutul 3.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” Vezi toate știrile
Citește și