Închide meniul

EXCLUSIV | Scandal total la Dinamo! Cortacero a trecut la ameninţări, Cosmin Contra şi-a făcut bagajele. "Nu doresc niciunui antrenor să trăiască experinţa mea de aici!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 noiembrie 2020, 20:54

EXCLUSIV | Scandal total la Dinamo! Cortacero a trecut la ameninţări, Cosmin Contra şi-a făcut bagajele. "Nu doresc niciunui antrenor să trăiască experinţa mea de aici!"

SportPictures / Sport Picture via Hepta

Cosmin Contra, dispus să plece după meciul cu Viitorul

"Guriţă" ar trebui să primească 300.000 de euro de la spanioli, dar ibericii nu au bani nici să plătească salariile restante. Contra nu duce lipsă de oferte. Ultima pe care a primit-o este din Arabia Saudită, de la Al Ittihad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Contra: "Mi-au luat plăcerea cu care veneam zi de zi la antrenamente"

Pentru Contra ar putea fi ultimele ore pe care le petrece pe banca grupării din Ştefan cel Mare. Tehnicianul are bagajele făcute şi nu vrea să mai audă de niciun club din România.

"Nu doresc niciunui antrenor să trăiască experienţa pe care o trăiesc eu, în momentul de faţă, la Dinamo. Nu am mai trăit aşa ceva, dar sunt tânăr. Probabil voi mai trăi…sau nu. Depinde dacă voi mai antrena. 

Mental, m-a îmbătrânit foarte mult experienţa aceasta. Energia nu poate să mi-o ia nimeni, pentru că întotdeauna voi avea energie. Am avut-o atât ca jucător şi o voi avea şi ca antrenor. Poate mi-a luat un pic din plăcerea aia cu care veneam, zi de zi, la antrenamente. Din punctul meu de vedere, experienţele din România se termină cu acest proiect", a declarat Cosmin Contra în exclusivitate pentru AS.ro.

Contra îşi doreşte să plece cu o victorie de pe banca lui Dinamo. Învinşi în această lună în campionat de Viitorul, alb-roşiii îşi pot lua revanşa în Cupa României. Meciul din 16-imi va fi astăzi, de la ora 20:45, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

"Vrem să ne calificăm. Nu va fi uşor şi singurul lucru pe care nou putem să-l facem este acela de a ne pregăti şi a ne prezenta bine la ora jocului cu Viitorul. Dinamo luptă întotdeauna pentru orice obiectiv măreţ, aşa a fost învăţată", a mai spus Contra.

Pablo Cortacero a venit cu noi promisiuni

Spaniolii au o nouă tentativă de a-i linişti pe fanii lui Dinamo, mai ales după ultimul comunicat al lui PCH. Cortacero a anunţat, din nou, că a virat banii de care avea clubul nevoie.

Știu că toată lumea se întreabă ce se întâmplă cu banii. Vă spun că am trimis 1,5 milioane de euro pentru plata salariilor tuturor, fotbaliști și angajați. Vor mai intrat, tot sub formă de împrumut, până la 5 milioane de euro, până în ziua când trebuie majorat capitalul social. Toți banii sunt sub formă de împrumut și apoi se vor transforma în capital social. 

Reclamă 4 / 0/3

Cei de la DDB trebuie să vină și ei cu un milion de euro și, în aceste condiții, eu zic că bugetul lui Dinamo pentru sezonul anul 2021 este asigurat. Prima tranșă de bani va intra în conturi săptămâna care vine”, a declarat Pablo Cortacero pentru Prosport.
 

Recomandări
  • Cosmin Contra pleacă dacă i se plăteşte clauza de reziliere
  • Dinamo - Viitorul, astăzi, 20:45, LIVE TEXT pe AS.ro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și