Închide meniul

EXCLUSIV | Veste importantă primită de FCSB! Când va putea debuta Ante Vukusic la liderul din Liga 1. Croatul vrea titlul cu echipa antrenată de Toni Petrea

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 ianuarie 2021, 16:33

EXCLUSIV | Veste importantă primită de FCSB! Când va putea debuta Ante Vukusic la liderul din Liga 1. Croatul vrea titlul cu echipa antrenată de Toni Petrea

profimediaimages

Ante Vukusic va putea debuta la FCSB în meciul cu Poli Iaşi, din Liga 1

FCSB a realizat cel mai scump transfer din istoria Ligii 1, după ce l-a cedat pe Dennis Man la Parma, cu 13 milioane de euro. Ante Vukusic trebuie să îl facă uitat pe golgheterul la zi al campionatului intern.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Când ar putea debuta Ante Vukusic la FCSB

Croatul în vârstă de 29 de ani ar putea debuta la FCSB chiar mâine, la două zile după ce a fost prezentat oficial. Din informaţiile AS.ro, oficialii roş-albaştrilor au primit cartea verde a lui Ante Vukusic. 

Acesta poate fi pe teren la meciul în care liderul Ligii 1, FCSB, o va înfrunta pe ultima clasată, Poli Iaşi, pe Arena Naţională. Vukusic are o misiune dificilă. FCSB a marcat 44 de goluri în 19 etape, iar Dennis Man a şi-a trecut în cont 14 dintre reuşite.

"Am venit aici deoarece am fost atras de istoria glorioasă a clubului. Am avut și alte opțiuni, dar consider că FCSB este echipa perfectă pentru mine. Îmi doresc enorm să câștig titlul de campion, pe care l-am ratat anul trecut cu Olimpija Ljbuljana", a spus Vukusic, după ce a semnat cu FCSB.

Ante Vukusic, 28 de goluri în 50 de meciuri, înaintea transferului la FCSB

Toni Petrea îşi pune mari speranţe în atacantul croat. "L-am urmărit, mi se pare un atacant mobil, care speculează orice situație. Sper să marcheze cât mai multe goluri”, a transmis antrenorul lui FCSB.

Reclamă

Vukusic a semnat un contract pe 4 luni, cu opțiune de prelungire pentru încă 2 ani. La ultima echipă, Olimpija Ljubljana din Slovenia, Vukusic a înscris de 28 de ori în 50 de partide, în toate competițiile.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și