Închide meniul
UPDATE

Marius Șumudică s-a pus în genunchi și a dat cu căciula de pământ, în Malatyaspor – Kayserispor 2-2. Imaginile au devenit virale. Final de coşmar pentru antrenorul român

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 23 decembrie 2021, 17:12 / Actualizat: 23 decembrie 2021, 18:14

Marius Șumudică s-a pus în genunchi și a dat cu căciula de pământ, în Malatyaspor – Kayserispor 2-2. Imaginile au devenit virale. Final de coşmar pentru antrenorul român

Marius Șumudică a făcut show în Turcia

beIN Sports

Update: Final de coşmar pentru Malatyaspor. Kayserispor a revenit de la 0-i şi a egalat în prelungirile meciului prin Pektemek. Pentru fosta echipă a lui Şumudică a mai marcat şi Gavranovic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Malatyaspor a venit la meciul cu Kayserispor după două înfrângeri la rând în campionat. Echipa lui Marius Șumudică era fără victorie de șapte etape și se afla sub linia retrogradării.

Marius Șumudică, explozie de bucurie în Yeni Maltyaspor – Kayserispor

Malatyaspor a început perfect meciul cu Kayserispor și a deschis scorul prin Chouiar, în minutul 25. Echipa lui Șumudică și-a dublat avantajul în minutul 36, prin Buyuk. A fost momentul în care antrenorul român s-a descătușat.

Șumudică s-a pus în genunchi de bucurie, cu capul la pământ. Când s-a ridicat, „Șumi” și-a aruncat la pământ fesul din cap. Imaginile au devenit deja virale pe rețelele de socializare.

Reclamă

În cazul unei victorii cu Kayserispor, Yeni Malatyaspor ar face 17 puncte, cu doar unul mai puțin decât prima echipă de deasupra liniei retrogradării, Altay.

Citește și:

Marius Șumudică și-a făcut cont de Twitter

Marius Şumudică a decis să facă o mişcare importantă după ce în urmă cu câteva zile ameninţase cu demisia de la Yeni Malatayspor. Şi-a deschis un cont de Twitter și a transmis două mesaje importante. „Bună ziua. Iubesc și respect fanii fotbalului, jucătorii și presa. Pentru a putea ține legătura mai ușor, pentru a vă arăta pasiunea și aprecierea mea, am decis să îmi fac acest cont. Pregătim meciul de joi cu Kayserispor. Munca aduce rezultate. Suntem motivați și vrem să-i facem pe oameni fericiți. Noapte bună tuturor!”, a fost primul mesaj al antrenorului român.

Şumudică nu s-a oprit însă aici. În această dimineaţă a mai transmis un al doilea mesaj. „Salutare tuturor! Bine ați venit pe contul meu de Twitter. Vreau să profit de această șansă pentru a avea o relație mai strânsă cu fanii fotbalului din jurul lumii. Alături de jucătorii și staff-ul meu, luptăm pentru un rezultat bun contra lui Kayseri. Mulțumesc pentru susținerea voastră! Sper să vă facem fericiți mâine. Toate cele bune!”, a mai spus antrenor român

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! Vezi toate știrile
Citește și