Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Familia Steaua! Sorin Ghionea, secretul anului magnific 2006: ”L-am pupat mai mult pe Dică decât pe nevastă-mea!” :). Povestea revenirii cu Valencia

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 18 iunie 2021, 9:34

Familia Steaua! Sorin Ghionea, secretul anului magnific 2006: ”L-am pupat mai mult pe Dică decât pe nevastă-mea!” :). Povestea revenirii cu Valencia

AS.ro

Sorin Ghionea, secretul anului magnific 2006

Sorin Ghionea, secretul anului magnific 2006! Fostul fundaș central susține că Steaua era o familie pe atunci. Antrenată de Cosmin Olăroiu, echipa a reuțit câteva succese de răsunet. Ghionea chiar a glumit la AS.ro LIVE, susținând că l-a pupat de mai multe ori pe colegul său Nicolae Dică decât pe soția sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noi eram o echipă muncitoare, dar eram un grup. Aveam doar câteva individualități. L-am pupat mai mult pe Dică decât am pupat-o pe nevastă-mea, la câte goluri a dat”, a spus Sorin Ghionea la AS.ro LIVE.

Sorin Ghionea, secretul anului magnific 2006

În primul meci din grupele Champions League, din acel sezon, Steaua s-a deplasat la Kiev. Drumul a fost unul cu peripeții, după cum își amintește Sorin Ghionea. Avionul echipei a fost nevoit să se întoarcă de la Iași, după ce parbrizul aeronavei a fost fisurat.

Am plecat și cu o porblemă. S-a fisurat geamul la avion. Era primul meci în Champions League. Ne-am întros de la Iași, la București. Am plecat mai târziu cu vreo 4 ore. Am ajuns acolo, am făcut antrenamentul oficial. La Champions League ai și un protocol bine stabilit, dacă nu-l respecți, amendă.

Noi ne-am încălzit, am făcut ce aveam de făcut, iar când am ieșit pe tunel am ieșit cu vreo 7-8 minute mai devreme și stăteam pe tunel, înghețam acolo. Noi voiam să intrăm, ăia că să mai așteptăm”, a declarat Sorin Ghionea la AS.ro LIVE.

Reclamă

Povestea succesului grandios de la Kiev

Ghionea a fost cel care a deschis balul atunci. Fundașul a marcat cu capul pe stadionul din Kiev, chiar în startul meciului. Faza era una lucrată la antrenamente. Dică a fost eroul roș-albaștrilor de atunci.

Când am fost cu Oli, lucram faze fixe. Încercam să acoperim toată poarta. Goian să atace centru porții, eu trebuia să acopor ce trece de el pe spate. Nu întâmplător am ajuns acolo. Eu am mai marcat gol și cu CFR, și cu Dinamo, în Ghencea, și ăsta cu Dinamo Kiev. Totul era lucrat. Trebuia să acoperim toată poarta”, a mai spus Ghionea.

Reclamă 4 / 0/3

Povestea revenirii cu Valencia din 2005

O altă mare performanță înregistrată de Steaua, în acea perioadă, a fost eliminarea celor de la Valencia. Se întâmpla la începutul lui 2005. Atunci, pe banca roș-albaștrilor se afla Walter Zenga. După ce a pierdut în Spania, Steaua a întors scorul la București și s-a calificat mai departe după loviturile de departajare.

Sorin Ghionea a dezvăluit cum au reacționat cei de la Valencia când au văzut mocirla de pe Ghencea.

Trebuia să fie o cameră care să focalizeze ce era pe fețele lor când au intrat în Ghencea. Era mocirla până la glezne. Când au văzut mocirla aia…

Ei erau o echipă cu o calitate tehnică extraordinară. Aia era suprafața, noi am făcut performanță acolo, cu șansă, cu neșansă, aia a fost”, a povestit, amuzat, Ghionea, la AS.ro LIVE.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
  • Steaua, revenire istorică cu Valencia în 2005
  • Secretul succesului uriaș de la Kiev, din 2006

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și