Închide meniul

Fanii lui CFR, chemaţi la stadion. „Vor fi atraşi de nebunia lui Şumudică!” Noul antrenor s-a îndrăgostit de Cluj. „Am crezut că am trecut graniţa!”

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 8 iunie 2021, 21:03 / Actualizat: 9 iunie 2021, 0:07

Fanii lui CFR, chemaţi la stadion. „Vor fi atraşi de nebunia lui Şumudică! Noul antrenor s-a îndrăgostit de Cluj. „Am crezut că am trecut graniţa!

Youtube CFR Cluj

Fanii lui CFR, chemaţi la stadion de Marius Şumudică

Fanii lui CFR, chemaţi la stadion. Noul antrenor a spus că îşi doreşte ca „lumea să aplaude ca la spectacol” la meciurile din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii lui CFR, chemaţi la stadion. „Vor fi atraşi de nebunia lui Şumudică!”

„Sunt ferm convins că suporterii lui CFR vor veni într-un număr din ce în ce mai mare. Cred că şi nebunia asta a lui Şumudică va atrage într-o oarecare măsură un număr mai mare de suporteri.

Sunt de două zile în Cluj şi am întâlnit o altfel de lume, de la hotel, pe stradă… tot ce am întâlnit… nişte oameni extraordinari… credeţi-mă, la un moment dat am crezut că am trecut graniţa”, a declarat antrenorul lui CFR Cluj.

Şumudică i-a asigurat şi pe viitorii săi jucători că vor avea parte de tot sprijinul lui.

„Din ceea ce vorbeşte lumea, aş avea darul de a câştiga grupul foarte repede. Sper să o fac şi aici.

Reclamă

Jucătorii sper să înţeleagă în primul rând că au lângă ei… aşa, după culoare părului, aş fi un tată, totuşi sunt la vârsta la care mă pot declara fratele unora dintre ei. Vor avea un sprijin din toate punctele de vedere.

Pentru mine, ei sunt numărul unu. Să înţeleagă filosofia mea şi să mergem acolo unde ne este locul şi unde CFR a făcut rezultate notabile în ultimii ani.

Sunt jucători cărora le port un respect deosebit pentru ceea ce au realizat. Abia aştept să le strâng mâna, să-i felicit pentru sezoanele pe care le-au făcut. Sunt deja 4 ani de când CFR câştigă titlul pe plan intern şi are rezultate notabile pe plan extern”, a spus Şumi.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Şumudică, prezentat oficial de CFR Cluj

Şumudică a fost prezentat oficial astăzi şi a oferit primele declaraţii de presă.

„Obiectivele vor fi aceleaşi. Şi anume: să fim cei mai buni! Pentru mine, cel mai important target e să readuc lumea la stadion. Merg până în pânzele albe pentru jucătorii mei, pentru clubul meu„, a spus Şumudică.

El a avut şi un mesaj dur pentru rivalii din Liga 1.

„Cu siguranţă, veţi vedea un alt Şumudică. Am promis public şi o spun şi acum. Am ajuns la echipa campioană, unde trebuie să fiu un exemplu.

Nu mă voi da în lături de la ce înseamnă a-mi apăra clubul. Sunt un tip vulcanic, un tip coleric.

Celelalte echipe trebuie să se teamă de ceea ce înseamnă reacţiile lui Şumudică, dacă va fi dezavantajat sau atacat. Ăsta sunt, nu mă voi da niciodată la o parte”, a mai spus Marius Şumudică, pe contul de Youtube al lui CFR Cluj.

Reclamă
Recomandări
  • Marius Şumudică, mesaj pentru fani şi jucători
  • Ce a spus despre Cluj

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” Vezi toate știrile
Citește și