Închide meniul

FC Argeș – CFR Cluj 0-1 | „Am fost foarte afectat!” Ciprian Deac, discurs manifest după ce s-a scris că vrea să scape de Marius Șumudică. „Nu sunt patronul clubului!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 august 2021, 0:01 / Actualizat: 22 august 2021, 10:05

FC Argeș – CFR Cluj 0-1 | „Am fost foarte afectat! Ciprian Deac, discurs manifest după ce s-a scris că vrea să scape de Marius Șumudică. „Nu sunt patronul clubului!

Ciprian Deac, după FC Argeș - CFR Cluj 0-1

SportPictures / Stefan Constantin/Sport Picture via Hepta

Fotbalistul CFR-ului a negat cu desăvârșire zvonurile, precizând că niciodată de-a lungul carierei nu a încercat să scape de antrenorul de la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Deac, discurs manisfest după ce s-a scris că vrea să scape de Marius Șumudică

„Vreau să clarific anumite lucuri. Am fost foarte afectat. Eu la CFR sunt un angajat, nu sunt patronul clubului, nici președinte să vreau să schimb antrenorul. Eu sunt doar un angajat. Noi nu stiam cum să intram în pământ de rușine după ce am pierdut la Belgrad. Nu cred că cineva avea chef de cântat. Ne-a durut acea înfrângere. De doare când pierdem pentru că suntem la un club mare. Nu ne putem bate joc de investițiile patronului, conducerea își dorește performanță.

N-am schimbat niciodată un antrenor, eu sunt jucător de fotbal, nu îmi place când văd asemenea lucruri. Lucrurile astea mă dor, eu v-am respectat tot timpul, am fost un băiat care mi-am văzut de treabă, puteți să întrebati pe toata lumea. Ar trebui ca toata lumea sa iasă în față. Să nu uităm că suntem echipa cu cele mai multe meciuri din Europa. Suntem doar pe drumuri. Nu caut scuze, dar nu e usor sa stai doar în avioane.

Nu vreau să vorbesc despre FCSB, Sepsi și Craiova, eu mă bucur că înca jucăm în Europa. Obiectivele sunt mult mai mari decat am realizat în acest moment. Suntem la CFR să facem performanță„, a spus Ciprian Deac, după ultimul meci din Liga 1, FC Argeș – CFR Cluj 0-1.

Ciprian Deac: „De când mă știu eu nu cred că am mai avut 6 victorii din 6”

CFR a bătut-o și pe FC Argeș și a ajuns la 6 victorii în Liga 1, din tot atâtea meciuri disputate. Ciprian Deac a și uitat când s-a întâmplat asta ultima dată.

Reclamă

„De când mă știu eu nu cred că am mai avut 6 victorii din 6. Din această seară ne vom gândi la meciul retur. Încă nu am depus armele, suntem conștienți că e greu să întoarcem rezultatul. Din punctul meu de vedere, diferența de pe tabela a fost mult prea drastică pentru ce s a jucat.

Cred că vom aborda cu cei mai în formă jucători, mister va decide care vor fi aceia. Despre meciul cu FCSB, l-am mai avut adversar pe Edi. Este un antrenor cu care am avut o relație bună, pentru că atât timp cât îți vezi de treabă și te pregătesti nu știu unde ar putea să apară problema„, a mai spus Ciprian Deac.

Golul victoriei cu FC Argeș a fost marcat de Omrani, în minutul 30. CFR Cluj este lider în clasament, cu 18 puncte obţinute în primele şase etape. Pe locul doi şi pe poziţia a treia se află FC Rapid şi FC Botoşani, cu câte 13 puncte şi un joc mai puţin.

Reclamă 4 / 0/3

După returul cu Steaua Roșie Belgrad, programat joi, CFR Cluj va avea duminică meci cu FCSB, pe teren propriu.

Recomandări
  • FC Argeș – CFR Cluj 1-0
  • Reacția lui Ciprian Deac

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat Vezi toate știrile
Citește și