Închide meniul

FC Botoşani – Dinamo 4-0 | "Taxat" de Pablo Cortacero, Jerry Gane a reacţionat. "Să vedem dacă e adevărat!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 ianuarie 2021, 19:45

FC Botoşani – Dinamo 4-0 | "Taxat" de Pablo Cortacero, Jerry Gane a reacţionat. "Să vedem dacă e adevărat!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Jerry Gane i-a răspuns lui Pablo Cortacero

  • FC Botoşani - Dinamo 4-0
  • Ce semnal a transmis antrenorul "câinilor"

Chiar dacă situaţia financiară de la club este dezastruoasă, antrenorul alb-roşiilor nu îşi pierde speranţa nici după umilinţa suferită în faţa moldovenilor. Cere întăriri pentru a putea evita retrogradarea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jerry Gane: "Pablo Cortacero are nevoie de fapte ca să ne recâştige încrederea"

"Meciul s-a jucat în primele minute când noi nu am început foarte bine. Astăzi am avut 10 jucători U21, le-am dat şansă, dar se vede că nivelul lor încă nu este ridicat.

Paul Anton are o problemă medicală, de asta nu a vrut să forţeze în acest meci. Sper să îl recuperez pentru următorul meci. De plecarea lui Paul nu ştiu nimic.

Reclamă

Eu cred că săptămâna asta lucrurile s-au liniştit în privinţa jucătorilor şi că aceştia vor rămâne. Să sperăm că mai putem să aducem jucători. Sper să îi am la meciul cu Mediaş pe cei doi fotbalişti transferaţi", a declarat Jerry Gane.

Gane i-a răspuns şi patronului lui Dinamo. Pablo Cortacero nu a fost mulţumit de reacţiile pe care le-a avut tehnicianul alb-roşiilor la adresa lui.

Reclamă

"Da, am văzut şi eu ce a declarat. Eu cred că Pablo Cortacero are nevoie de fapte ca să demonstreze. Noi am trecut printr-o perioadă dificilă, iar el are nevoie de fapte ca să ne recâştige încredere. Cei de la DDB au pus foarte multe lucruri la punct. O să vedem ce se întâmplă, Cortacero a spus de mai multe ori că a virat banii. Să vedem dacă e adevărat acum", a reacţionat Jerry Gane.

"M-au deranjat anumite declarații pe care le-a dat el, dar echipa joacă bine în condițiile actuale. Eu îl înțeleg că e supărat, nu sunt răzbunător. Important e ca echipa să meargă bine și să urcăm în clasament", a declarat Pablo Cortacero, pentru Fanatik, înaintea meciului cu FC Botoşani.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo - Petrolul se poate juca cu fani în tribună
Liga 1 • 14:24
LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise
Liga 1 • 8:42
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!”
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo