Închide meniul

FC Voluntari – Rapid 0-0 | „E exagerat!” Dragoș Grigore a răbufnit după ce ilfovenii au umflat prețul biletelor. Cât mai crede în calificarea în play-off

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 8 februarie 2022, 22:20

FC Voluntari – Rapid 0-0 | „E exagerat! Dragoș Grigore a răbufnit după ce ilfovenii au umflat prețul biletelor. Cât mai crede în calificarea în play-off

Dragoş Grigore e veteranul Rapidului

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

100 de lei a costat un bilet la meciul FC Voluntari – Rapid. Dragoș Grigore a criticat și starea gazonului de la Voluntari, de care a spus că este cel mai prost teren pe care a jucat vreodată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Voluntari – Rapid 0-0 | Reacția lui Dragoș Grigore

„Sunt condiții execrabile. Unul dintre cele mai proaste gazoane pe care am putut să joc. Cred că de asta apar astfel de supărări. Noi vrem să demonstrăm că avem valoare. Sunt puțin dezamăgit, am jucat bine în prima repriză, am dominat. În a doua repriză s-a echilibrat jocul, au avut și ei o ocazie-două, meritam să câștigăm. Încercăm să nu mai repetăm greșelile și să strângem rândurile. Nici în celelalte meciuri n-am opținut mai mult de un punct. Șanse matematice sunt, luptăm până la capăt.

Aș vrea să mai subliniez că biletul a fost 100 de lei. Mi se pare exagerat. Ne întrebăm de ce nu vine lumea la stadion. Noi punem pretul de 100 de lei pentru un om care muncește pe salariul mediu pe economie și nu își permite să plătească. Nu e vorba doar de publicul rapidist, ci de spectatori în sine”, a spus Dragoș Grigore, după  FC Voluntari – Rapid 0-0.

FC Voluntari – Rapid 0-0

Rapid s-a încurcat din nou și de îndepărtează tot mai mult de locurile de play-off. Antonio Sefer a ratat prima mare ocazie a meciului, în minutul 30, când a fost blocat de Mihai Popa din poziție de unu versus unu.

În repriza a doua, FC Voluntari a fost singura echipa din teren. Ricardinho a șutat de la distanță, dar Moldovan a intervenit bine. Câteva minute mai târziu, același Moldovan a intervenit în ultimul moment la un șut bombă în diagonală trimis de Ion Gheorghe.

Reclamă

S-a terminat 0-0, iar Rapid rămâne pe locul 7, cu 35 de puncte. Farul, echipa de pe locul 6, ultimul care asigură prezența în play-off, are același număr de puncte, dar două jocuri mai puțin disputate. De cealaltă parte, FC Voluntari rămâne pe poziția a patra, cu 43 de puncte, și e aproape calificată în play-off.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 Vezi toate știrile
Citește și