Închide meniul

FC Voluntari – Rapid 0-0. Un nou pas greșit făcut de giuleșteni! Echipa lui Mihai Iosif se îndepărtează de play-off

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 8 februarie 2022, 21:40

FC Voluntari – Rapid 0-0. Un nou pas greșit făcut de giuleșteni! Echipa lui Mihai Iosif se îndepărtează de play-off

FC Voluntari - Rapid, LIVE SCORE pe www.as.ro

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Rapid s-a încurcat din nou și de îndepărtează tot mai mult de locurile de play-off. Antonio Sefer a ratat prima mare ocazie a meciului, în minutul 30, când a fost blocat de Mihai Popa din poziție de unu versus unu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În repriza a doua, FC Voluntari a fost singura echipa din teren. Ricardinho a șutat de la distanță, dar Moldovan a intervenit bine. Câteva minute mai târziu, același Moldovan a intervenit în ultimul moment la un șut bombă în diagonală trimis de Ion Gheorghe.

S-a terminat 0-0, iar Rapid rămâne pe locul 7, cu 35 de puncte. Farul, echipa de pe locul 6, ultimul care asigură prezența în play-off, are același număr de puncte, dar două jocuri mai puțin disputate. De cealaltă parte, FC Voluntari rămâne pe poziția a patra, cu 43 de puncte, și e aproape calificată în play-off.

FC Voluntari – Rapid 0-0

Min 90: Final de meci! FC Voluntari – Rapid s-a terminat 0-0

Min 64: Ocazie pentru FC Voluntari! Ion Gheorghe a trimis un șut bombă în diagonală, dar Moldovan a respins excelent.

Reclamă

Min 47: Ocazie pentru FC Voluntari! Ricardinho a șutat de la distanța, dar Moldovan a intervenit bine.

Min 45: Pauză! Scorul este 0-0

Min 30: Ocazie uriașă pentru Rapid! Antonio Sefer, singur cu Mihai Popa, a fost blocat excelent de portarul ilfovenilor. Șutul atacantului rapidist a fost blocat de portarul ilfovenilor.

Reclamă 4 / 0/3

Min 1: A început meciul

FC VOLUNTARI: M. Popa – D. Ciobotariu, Tamaș, Armaș, Briceag – Meleke, Droppa – Veiga Miranda, Rață, I. Gheorghe – Nemec
REZEVE: Rîmniceanu, Fl. Achim, C. Costin, Vieira Tavares, Al. Ilie, L. Fulop, Budescu, Merloi, Da Veiga Lopes
ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

RAPID: H. Moldovan – Onea, Săpunaru, Dr. Grigore, Morais – Albu, Dandea, Kait – Sefer, Vojtus, R. Ilie
REZERVE: Drăghia, Belu-Iordache, Goge, Moise, Pănoiu, Al. Ioniță, Carnat, Mazouk, Ad. Bălan
ANTRENOR: Mihai Iosif

Rapid îl păstrează pe Mihai Iosif pe bancă

Patronul Rapidului, Victor Angelescu, a dat asigurări că nu se pune problema ca Mihai Iosif să fie schimbat. Rapid a ajuns la 5 meciuri consecutive fără victorie în Liga 1 și și-a micșorat șansele la playoff.

„Nu ne gândim la demiterea lui Mihai Iosif! Am schimbat puțin obiectivul din mers și am spus că vom încerca să intrăm în play-off. Știam că va fi foarte greu, nici rezultatele nu ne-au ajutat. Noi ne dorim foarte mult să ajungem în play-off, dar nu va fi un capăt de țară dacă nu vom ajunge. Mai sunt șase etape până la finalul sezonului regular„, a spus Victor Angelescu pentru sport.ro.

Marius Șumudică, mesaj pentru Mihai Iosif: „Nu sunt omul care să încep să-l sap!”

Marius Șumudică a fost dat afară de ultima clasată din Turica, Yeni Malatyaspor, și s-a întors în țară. Rapid și Universitatea Craiova sunt echipele care ar fi interesate să îl aducă.

Șumudică a ținut totuși să-l asigure pe Mihai Iosif că își așteaptă rândul și că nu va încerca să își forțeze revenirea la echipa lui de suflet. „Șumi” a tot spus, în ultima perioadă, că visul lui este să o antreneze din nou pe Rapid.

Reclamă

Deocamdată nu se pune problema, Rapid are antrenor, el a făcut un sezon foarte bun. E un antrenor care vine de acolo, de la ceea ce înseamnă fenomenul Rapid. A căpătat și experiență, nu vreau să mă compar cu Iosif. El își face treaba unde este, nu vânez postul nimănui. Rapid este echipa care mi-a dat cele mai mari satisfacții, pe care o iubesc, dar deocamdată nu se pune problema și vreau să-i transmit să-și facă treaba cât mai bine. Nu sunt omul care să încep să-l sap.

Cu siguranță voi fi în tribună la inaugurarea stadionului. Și la următorul meci cu Voluntari voi fi în tribună. Acum sunt un antrenor liber și o să încerc să mă duc la fiecare meci. La Dinamo pot să mă duc, nu sunt cel mai hulit„, a declarat Marius Șumudică la digisport.ro.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și