Închide meniul

FCSB are din nou căpitan! Florin Tănase mulțumește Divinității că a scăpat de COVID. Ce a postat din avion

Antena Sport Publicat: 26 septembrie 2020, 15:17

Reclamă
FCSB are din nou căpitan! Florin Tănase mulțumește Divinității că a scăpat de COVID. Ce a postat din avion

Florin Tănase a renunțat la transferul mult visat

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Căpitanul de 25 de ani al roș-albaștrilor le-a transmis fanilor un mesaj pe contul său de Instagram și le-a mulțumit pentru susținerea și energia pozitivă pe care a primit-o în perioada în care a trebuit să stea în carantină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase a scăpat de coronavirus

”Sunt bucuros să vă spun că în urma testului efectuat, am ieșit, în sfârșit, negativ. A fost o perioadă dificilă, pe care cu ajutorul lui Dumnezeu am reușit să o depășesc cu bine. Mi-ați fost alături și am primit toată energia voastră pozitivă.

Vă mulțumesc foarte mult și vă întorc gândurile voastre bune. Să ne revedem sănătoși”, a postat Florin Tănase.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sunt bucuros sa va spun ca in urma testului efectuat, am iesit, in sfarsit, negativ. A fost o perioada dificila, pe care cu ajutorul lui Dumnezeu am reusit sa o depasesc cu bine. Mi-ati fost alaturi si am primit toata energia voastra pozitiva. Va multumesc foarte mult și va întorc gândurile voastre bune! Sa ne revedem sănătoși !
O postare distribuită de Florin Tanase (@florintanase10) pe

FCSB, ajutor nesperat înainte de partida cu Poli Iași

În urma ultimei testări facute de roş-albaştri, Florin Tănase, Darius Olaru, Sergiu Buş, Ovidiu Popescu, Andrei Vlad şi Andrei Miron au fost testaţi negativ. Aceştia vor face deplasarea pentru a juca în meciul cu Poli Iaşi.

Reclamă

Nouă coechipieri de-ai lor nu au avut aceeaşi şansă şi rămân în izolare. Nici Toni Petrea nu poate sta încă pe bancă, astfel că locul său este ocupat în continuare de Mihai Pintilii.

Lista jucătorilor de la FCSB infectaţi cu Covid-19

Iulian Cristea – fundaş
Ionuț Vînă – mijocaș
Andrei Pandele – mijlocaș
Alexandru Buziuc – atacant
Olimpiu Moruțan – mijlocaș
Marius Briceag – fundaș
Florinel Coman – mijlocaș
Vali Crețu – fundaș
Dennis Man – atacant

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:17 NEWS ALERTOvidiu Popescu a plecat de la FCSB! Anunţul oficial al campioanei 12:00 „Am avut nopţi nedormite!” Sacrificiul uriaş făcut de Răzvan Lucescu pentru titlul istoric cu PAOK Salonic: „Era o dramă!” 11:28 FCSB ar putea avea un duel de foc cu PAOK Salonic în preliminariile Ligii Campionilor! În ce tur se pot întâlni 10:51 Gigi Becali a anunţat când va pleca Florinel Coman de la FCSB! Obiectiv uriaş impus lui „Mbbape de România” 10:04 Reacţia lui Ladislau Boloni, după ce Metz s-a salvat după al 5-lea criteriu de departajare de retrogradarea directă 9:49 Simona Halep a urcat 10 locuri în clasamentul WTA! Cine este cea mai bine clasă româncă 9:43 Răzvan Lucescu, declaraţii incendiare la conferinţa de presă. „Acesta este al treilea meu titlu cu PAOK. Unul mi-a fost furat” 8:48 Pep Guardiola, la un pas să plângă atunci când a vorbit despre plecarea lui Jurgen Klopp de la Liverpool: „Îmi va fi dor de el” 8:40 EXCLUSIVMircea Lucescu, discurs emoţionant după ce Răzvan Lucescu a câştigat titlul cu PAOK: „Îi mulţumesc! A fost ceva extraordinar!” 8:12 Gigi Becali şi-a ales super-atacantul de Liga Campionilor pentru FCSB! „Îl iau peste capul staff-ului” Vezi toate știrile
Citește și