Închide meniul

FCSB, campioana de iarnă a României. Universitatea Craiova şi CFR Cluj s-au anulat reciproc. Luptă nebună la titlu. Cum arată clasamentul Ligii 1

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 decembrie 2020, 20:54

FCSB, campioana de iarnă a României. Universitatea Craiova şi CFR Cluj s-au anulat reciproc. Luptă nebună la titlu. Cum arată clasamentul Ligii 1

Mediafax Foto / Flaviu Buboi via Hepta

FCSB are trei puncte avans faţă de CFR Cluj

Echipa lui Gigi Becali a adunat 34 de puncte şi are toate motivele să spere la câştigarea titlului. Statisticile sunt de partea ei. Ultima dată când a terminat anul la conducerea clasamentului a şi câştigat trofeul. Se întâmpla în 2014, iar cinci luni mai târziu declanşa fiesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB, pe primul loc în Liga 1 la final de 2020

De atunci, toate echipele care au fost pe locul 1 la finalul anului nu au mai putut fi oprite. Astra a fost lider în 2015, Viitorul în 2016, iar CFR Cluj a dominat competiţia internă în ultimele trei sezoane.

"Sper să se schimbe tradiţia şi să câştigăm tot noi campionatul, al 4-lea la rând", a fost mesajul transmis rivalilor de Cristi Bălgrădean.

"Titlul este un obiectiv realizabil, dar sunt destul de multe meciuri încă de disputat, trebuie să luăm totul step by step și să tratăm fiecare meci la fel de serioși și la fel de concentrați”, a declarat Toni Petrea după remiza cu Sepsi Sf. Gheorghe.

CFR Cluj se putea apropia la un punct de FCSB dacă o învingea pe Craiova. Nu a reuşit, dar antrenorul campioanei nu se teme de ceea ce va urma.

Reclamă

"Cred că închidem anul bine,  cu 10 puncte din 12 posibile, având în vederea valoarea adversarilor foarte grei pe care i-am avut. Echipa are nevoie de energie, are nevoie de pauză să îşi reîncarce bateriile şi sunt sigur că vom gestiona bine perioada foarte scurtă şi că vom intra cu alt tonus în competiţie", a transmis şi Edi Iordănescu după ultimul meci din 2020.

Ce program au granzii Ligii 1 în startul lui 2021

Etapa 16:
FCSB – Astra
Universitatea Craiova – Sepsi
CFR Cluj – Academica Clinceni

Etapa 17:
Viitorul – FCSB
Astra – Universitatea Craiova
Sepsi – CFR Cluj

Reclamă 4 / 0/3

Etapa 18:
FCSB – FC Voluntari
Universitatea Craiova – Viitorul
Hermannstadt – CFR Cluj

Cum arată clasamentul în Liga 1

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și