Închide meniul

FCSB – Craiova 0-0 | Cine sunt cei 6 jucători chemaţi la controlul antidoping. Printre ei sunt şi doi fotbalişti de la România U21

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 aprilie 2021, 6:37

FCSB – Craiova 0-0 | Cine sunt cei 6 jucători chemaţi la controlul antidoping. Printre ei sunt şi doi fotbalişti de la România U21

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Şase jucători controlaţi după derby-ul FCSB - Universitatea Craiova

De la FCSB, Agenţia Naţională Anti-Doping a ales să îi testeze pe Andrei Miron, Darius Olaru şi Olimpiu Moruțan. Ultimii doi au făcut parte şi din lotul României U21 la Europeanul de tineret.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tot trei jucători au fost controlaţi şi din tabăra oaspeţilor: Dan Nistor, Bogdan Vătăjelu și Marius Constantin, susţine digisport.ro

Control antidoping după FCSB – Universitatea Craiova 0-0

Oficialii ANAD au explicat în ce constă controlul de bază, efectuat pe probele de urină. "Este împărţită (n.r. proba) în două recipiente, denumite A şi B. În A se completează cu 60 de mililitri, iar în B cu 30 de mililitri. Sportivul este cel care sigilează proba, sub îndrumarea ofiţerului de control doping. Ofiţerii nu ating echipamentul decât pentru a verifica dacă este corect sigilat. Dacă apar probleme în proba A, atunci se trece la analizarea probei B, la cererea sportivului sau a Agenţiei", a declarat Gabriela Andreiaşu, directorul adjunct al ANAD, potrivit sursei citate.

Craiova a plătit 6.000 de euro pentru testele antidoping de la derby-ul cu FCSB

Universitatea Craiova a plătit 6.000 de euro pentru testele antidoping solicitate la derby-ul cu FCSB, care au inclus şi probe de sânge.

"E interesant. Au cerut un control complet. Dacă facem analize doar pentru urină, costă 1.611 lei. Craiova a cerut analiză de urină şi de sânge şi suma exactă e 4.850 de lei pentru un jucător. 6.000 de euro în total pentru cei şase jucători", a spus şeful ANAD, Cristi Balaj, la Telekomsport.

Reclamă

Mihai Rotaru: "ANAD are o funcţie şi trebuie să şi-o exercite"

Potrivit informaţiilor iniţiale, oltenii ar fi vrut ca rivalii să fie testaţi şi la baza de antrenament, nu doar la finalul meciului. "Să vină şi la Palat", a râs Gigi Becali când a aflat de planul Craiovei. Mihai Rotaru susţine că doreşte ca ANAD să realizeze controale în mod frecvent.

"Nu vreau să discut despre control anti-doping. Am cerut controale începând de la meciul acesta, pentru mai multe meciuri. ANAD are o funcţie şi trebuie să şi-o exercite. Repet, nu acuzăm, nu suspicionăm. Mie mi se pare corecat ca ANAD să facă asemenea controale. Şi la CFR, Sepsi, Botoşani", a spus Mihai Rotaru la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara Vezi toate știrile
Citește și