Închide meniul

FCSB – CS Mioveni 1-0. Ianis Stoica a marcat singurul gol al meciului. Victorii pe linie pentru echipa lui Toni Petrea în amicale

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 iulie 2022, 19:30 / Actualizat: 6 iulie 2022, 20:32

FCSB – CS Mioveni 1-0. Ianis Stoica a marcat singurul gol al meciului. Victorii pe linie pentru echipa lui Toni Petrea în amicale

Ofertă ridicolă pentru Ianis Stoica

Hepta

  • FCSB – CS Mioveni LIVE SCORE, ora 18:00
  • Al treilea amical pentru echipa lui Toni Petrea

FCSB – CS Mioveni 1-0. Echipa lui Toni Petrea a câştigat al treilea amical al verii. Ianis Stoica a marcat singurul gol al meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB făcut spectacol în cele trei amicale jucate în această vară. A marcat 13 goluri în amicalele cu  FC Sfântu Gheorghe, Zimbru Chişinău şi CS Mioveni.

FCSB – CS Mioveni 1-0

Reclamă

FCSB – CS Mioveni 1-0

Min. 90: Victorie pentru FCSB. Echipa lui Toni Petrea a câştigat al treilea amical al verii.

Min. 45: Pauză la FCSB – CS Mioveni.

Reclamă

Min. 18: Goool Ianis Stoica! Atacantul a marcat din 6 metri.

Min. 1: A început meciul.

Reclamă 4 / 0/3

Toni Petrea îi cere transferuri lui Gigi Becali: „Ar mai fi nevoie de jucători!”

Toni Petrea îi cere transferuri lui Gigi Becali, înaintea noului sezon. FCSB a adus în această vară numai doi jucători, pe Rachid Bouhenna și Joyskim Dawa. În același timp, vicecampioana României s-a despărțit de 10 fotbaliști.

FCSB se pregătește pentru noul sezon. Toni Petrea este cu gândul la preliminariile Conference League, precum și la duelurile „de foc” din debutul stagiunii din Superligă.

Toni Petrea îi cere transferuri lui Gigi Becali, înaintea noului sezon

După victoria categorică obținută în amicalul cu Zimbru Chișinău, scor 6-1, antrenorul FCSB-ului a avut un mesaj cu subînțeles pentru Gigi Becali, în legătură cu campania de transferuri săracă a clubului din Berceni.

Petrea a recunoscut că și-ar mai dori câțiva jucători, ținând cont că „roș-albaștrii” au rămas în această vară fără 10 fotbaliști: Cătălin Straton, Paulo Vinicius, Andrei Miron, Dragoș Nedelcu, Gabriel Simion, Robert Ion, Cristi Dumitru, Andrei Burlacu, Claudiu Keșeru și Valentin Gheorghe.

Întrebat despre interesul FCSB-ului pentru Dorin Rotariu, Toni Petrea a dezvăluit că au existat doar discuții:

„Cred că în orice moment ar mai fi nevoie de jucători, mai ales când ai mai multe obiective. Vor fi multe meciuri disputate într-un ritm destul de alert. Cu cât ai un lot mai numeros și valoros cu atât e mai bine. Vom vedea, căutăm, așteptăm răspunsuri, nu știm momentan dacă vom reuși să mai aducem ceva”, a spus Toni Petrea, după Zimbru – FCSB 1-6.

Ce a spus Petrea despre Rachid Bouhenna și Joyskim Dawa

Toni Petrea a vorbit și despre noile achiziții ale FCSB-ului, Rachim Bouhenna și Joyskim Dawa. Doar Dawa a fost folosit de tehnicianul vicecampioanei în cele două amicale din această vară, cu FC Sfântul Gheorghe (6-0) și Zimbru (6-1). Fundașul camerunez a reușit să și marcheze în duelul cu moldovenii, după o fază fixă.

Reclamă

Petrea a declarat că Bouhenna nu se află la 100% din punct de vedere fizic:

„Dawa are o talie care îl recomandă pentru fazele fixe. Sper să o facă cât mai des cu putință, să ne ajute pe faza de apărare. Faptul că marchează mai mulți jucători este îmbucurător pentru mine, trebuie să avem mobilitate și dinamică, să le permitem mai multor jucători să ajungă la finalizare.

Bouehna nu este 100% apt din punct de vedere fizic, are o problemă medicală, nu este momentul să-l folosim acum. Este într-un progres de recuperare”, a mai declarat Petrea.

Toni Petrea a vorbit și despre victoria răsunătoare din amicalul cu Zimbru Chișinău, precizând că nu îl interesează rezultatul, ci mai degrabă jocul echipei.

Antrenorul FCSB-ului a prefațat și debutul noului sezon, în care vicecampioana va juca în turul 2 preliminar al Conference League și va da piept cu U Cluj și Rapid, în Superligă.

„Nu pot să mă declar mulțumit de rezultat (n.r. – cu Zimbru), ne intersează evoluția, modul de exprimare în teren, ceea ce facem la antrenament și ceea ce reușim să punem în practică la jocuri. Faptul că am marcat și în meciul trecut și în meciul ăsta nu e o noutate, încercăm să practicăm un joc ofensiv.

Am beneficiat de un adversar care nu a fost pus la punct cu pregătirea. Calitatea individuală a jucătorilor noștri și-a spus cuvântul. Mă interesează exprimarea echipei, a jucătoilor, din punct de vedere individual și colectiv. Sunt mulțumit de cum arată echipa. Au fost două săptămâni intense, cu antrenamente intense pentru jucători. Sper să îi am sănătoși în continuare și să ne pregătim cum trebuie pentru ceea ce ne-am propus.

Toni Petrea, anunț ferm: „Obiectivul nostru este accederea în grupele Conference League”

Pentru noi este un obiectiv important accederea în grupele Conference League. Avem 3 tururi, trebuie să le luăm pas cu pas, să ne concentrăm, pentru că pot apărea surprize și nu vreau să fie neplăcute. Să fim încrezători, fără muncă și fără efort nu se poate.

Între primele două meciuri de campionat avem și Conference League. Este un început bun, pentru că jucăm acasă. Un meci greu, cu o echipă nou promovată (n.r. – vs U Cluj), cu entuziasm, cu suporteri numeroși, s-au mai întărit și ei între timp, vin după o promovare, vor încerca să demonstreze că își merită locul în liga 1.

Meciul cu Rapid nu știu unde îl vom juca, jucăm în deplasare, va fi un meci frumos, dar până atunci mai avem câteva meciuri.”, a mai spus Toni Petrea.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”