Închide meniul

Joyskim Dawa, debut la FCSB! Fundașul e titular în amicalul cu FC Sfântu Gheorghe

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 29 iunie 2022, 18:08

Joyskim Dawa, debut la FCSB! Fundașul e titular în amicalul cu FC Sfântu Gheorghe

Joyskim Dawa e titular la FCSB

Joyskim Dawa, în amicalul FCSB - FC Sfântu Gheorghe / FCSB TV

Joyskim Dawa va debuta la FCSB în amicalul cu FC Sfântu Gheorghe. Fundașul venit de la FC Botoșani a fost titularizat în centrul apărării. Rachid Bouhenna, celălalt transfer al verii, nu face parte din lot.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joyskim Dawa va face cuplu în centrul defensivei cu Denis Haruț, revenit după împrumutul la FC Botoșani. În flancurile apărării sunt Ovidiu Popescu (dreapta) și puștiul Alexandru Șuteu (stânga).

Joyskim Dawa, debut la FCSB

Rachid Bouhenna, celălalt transfer al FCSB-ului din această vară, nu face parte din lot. Bouhenna a împlinit astăzi vârsta de 31 de ani.

Echipa de start a FCSB-ului în amicalul cu FC Sfântu Gheorghe:

Primul „11”: A. Vlad – Ov. Popescu, Dawa, Haruț, Șuteu – Șut – Tănase, Musi – Cordea, I. Stoica, Coman
Rezerve: Ducan – V. Crețu, Dumiter, M. Tănasă, Lixandru, Edjouma, Achim, Perianu, Oaidă, Mamut, Șerban
Antrenor: Anton Petrea

Reclamă

Ce salariu are Dawa la FCSB

Joyskim Dawa a negociat personal cu Gigi Becali transferul la FCSB. Mutarea fundaşului de la Botoşani la FCSB intrase în impas, dar Gigi Becali a reușit să-l convingă.

Patronul FCSB a cedat la negocieri şi i-a oferit camerunezului salariul dorit. Gigi Becali ar fi vrut să îi dea un salariu de 11.000 de euro pe lună, dar Dawa a refuzat. Până la urmă, Becali i-a oferit un salariu de 14.000 de euro pe lună, scrie gsp.ro.

Gigi Becali i-a oferit şi o primă de instalare de 30.000 de euro. De asemenea, fundaşul a mai obţinut un bonus de 30.000 de euro în cazul în care FCSB ajunge în grupele Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

Joyskim Dawa, prezentat de Gigi Becali la Palat

Joyskim Dawa a fost prezentat oficial la FCSB într-o conferință de presă organizată de Gigi Becali la Palatul de pe Aleea Alexandru. Fundașul venit de la FC Botoșani a declarat că a refuzat-o pe CFR Cluj ca să vină la vicecampioana României.

Gigi Becali a atras toate privirile la conferință, după ce a apărut în șlapi.

„Cred că e cel mai bun club, joacă cel mai bun fotbal din această ligă, cred ca poate câștiga titlul în sezonul următor. La un club mare nu faci greșeli mici sau greșeli mari. Aici nu e ca la Botoșani. O să fac tot ce pot. O să încerc să ridic echipa. Să joc mai bine ca la Botoșani.

Cu Craiova nu am vorbit, am vorbit cu CFR, cu antrenorul, am vorbit cu o echipă din Italia. CFR a făcut o ofertă, dar nu a fost mare. FCSB joacă un fotbal mai bun”, a spus Joyskim Dawa, la prezentarea oficială la FCSB.

Recomandări
  • Joyskim Dawa, debut la FCSB
  • Fundașul e titular în amicalul cu FC Sfântu Gheorghe

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:59 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și