Închide meniul

FCSB, în topul celor mai bune echipe din istoria Champions League! Echipa lui Gigi Becali o întrece pe Manchester City

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 decembrie 2020, 14:45

FCSB, în topul celor mai bune echipe din istoria Champions League! Echipa lui Gigi Becali o întrece pe Manchester City

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali are motive de mândrie, după ce a văzut topul UEFA

FCSB a lăsat în urmă cluburi de renume. Echipele pregătite de Guardiola şi Mourinho, Manchester City şi Tottenham, sunt mai slab clasate. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB, pe locul 28 în istoria Champions League

FCSB este pe locul 28 în istoria competiţiei, datorită trofeului câştigat de Steaua în 1986. UEFA nu a făcut diferenţa între cele două cluburi.

Clasamentul este publicat de UEFA în fiecare an. În 2020, prima poziţie aparţine lui Real Madrid, care este urmată de Bayern Munchen, Barcelona şi Manchester United.

Nu este singura veste bună primită de FCSB. Unul dintre cei mai în formă jucători ai roş-albaştrilor este dorit de cluburi importante din Europa.

Florin Tănase, asaltat cu oferte

Florin Tănase traversează cea mai bună formă a carierei. Evoluțiile din prima parte a sezonului l-au adus pe căpitanul de la FCSB în atenția mai multor cluburi din lume, iar pentru Gigi Becali va fi tot mai greu să-l mai păstreze la echipă. Căpitanul roș-albaștrilor este dorit în Franța, Turcia, Rusia, SUA și în zona Golfului.

Reclamă

Din informațiile AS.ro, pe lângă Olympique Marseille, din Franța, și Basaksehir, Tănase mai este dorit și de alte formații din Turcia, dar și de echipe din zona Golfului, din Rusia, și din MLS, precum Montreal Impact și New York City.

Şi Dennis Man este urmărit de multe cluburile puternice. FCSB a refuzat-o 11 milioane de euro de la Krasnodar şi aşteaptă o ofertă de top de la o echipă din Bundesliga.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” Vezi toate știrile
Citește și