Închide meniul

FCSB – Şahtior Karagandy 1-0 | Florin Tănase, semnal de alarmă: „Suntem favoriţi, dar e greu când bagi copii în echipă!” Căpitanul roş-albaştrilor, reverenţă în faţa lui Andrei Vlad: „Merită felicitat de toţi cei care îl înjurau!”

Dragoș Vasile Publicat: 22 iulie 2021, 23:46

FCSB – Şahtior Karagandy 1-0 | Florin Tănase, semnal de alarmă: „Suntem favoriţi, dar e greu când bagi copii în echipă! Căpitanul roş-albaştrilor, reverenţă în faţa lui Andrei Vlad: „Merită felicitat de toţi cei care îl înjurau!

Florin Tănase

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • FCSB – Şahtior Karagandy 1-0
  • Căpitanul roş-albaştrilor a trăit cu emoţii finalul meciului

Florin Tănase, primele reacţii după FCSB – Şahtior Karagandy 1-0

FCSB a câştigat la limită, însă Florin Tănase e convins că roş-albaştrii puteau să obţină un succes la scor şi că sunt favoriţi în retur. Totuşi, acesta recunoaşte că a trăit cu emoţii finalul meciului, când Andrei Vlad a avut parade de senzaţie şi a salvat echipa lui Dinu Todoran.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am câştigat cu 1-0, puteam să câştigăm la un scor mai clar, să fim mai liniştiţi. Trebuie să fim concentraţi la meciul retur, care este pe sintetic. Suntem noi favoriţi. E şi început de campionat, încă nu avem ritmul care trebuie. Trebuie să creştem de la meci la meci.

Mi-a plăcut şi vârf, dar ajunge mingea mai sus acolo. Este dificil când bagi copii în echipă. Când a scos-o Vlad credeam că este gol. Merită felicitat de toţi cei care îl înjurau. El ne-a ajutat pe tot parcursul sezonului. Avem doi poartari foarte buni”, a declarat Florin Tănase la Pro X.

Reclamă
Citește și:

FCSB – Şahtior Karagandy 1-0. Roş-albaştrii, debut cu dreptul în Conference League! Andrei Cordea, execuţie superbă. Andrei Vlad, salvator pe finalul meciului

FCSB este singura echipă românească care a debutat cu dreptul în UEFA Conference League. Roş-albaştrii au învins-o pe Şahtior Karagandy, scor 1-0.

Golul victoriei a fost reuşit de Andrei Cordea, fotbalist transferat în această vară de la Academica Clinceni pentru 50.000 de euro, în minutul 38. Noul preferat al lui Gigi Becali a trimis un şut puternic de la 25 de metri la care portarul Shatskiy a rămas fără replică. Alexandru Creţu, un alt fotbalist transferat vara aceasta de FCSB, i-a dat pasa de gol lui Cordea.

Reclamă

O contribuţie decisivă la rezultat a avut-o şi Andrei Vlad, care a avut mai multe parade de senzaţie pe finalul meciului.

Returul se joacă săptămâna viitoare, pe 29 iulie, în Kazahstan.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (acum, în AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu