Închide meniul

FCSB – Sepsi 1-2 | Florin Tănase a cedat. "Am făcut o primă repriză penibilă!". Ce a spus despre scandalul cu Colţescu. Atac la rivalii de la CFR: "A fost stand-up, am râs!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 aprilie 2021, 20:58

FCSB – Sepsi 1-2 | Florin Tănase a cedat. "Am făcut o primă repriză penibilă!". Ce a spus despre scandalul cu Colţescu. Atac la rivalii de la CFR: "A fost stand-up, am râs!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Florin Tănase

Roş-albaştrii aveau nouă meciuri la rând fără eşec în campionat, până să piardă în faţa grupării din Sfântu Gheorghe. Pentru lider urmează chiar derby-urile cu Universitatea Craiova şi CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase: "A fost stand-up după meciul CFR-ului"

Căpitanul lui FCSB a răbufnit la finalul partidei. Florin Tănase a caracterizat în termeni duri evoluţia coechipierilor săi.

"Nu am fost surprinşi deloc, ştiam cum joacă Sepsi, dar am stat foarte prost în teren. Am făcut o primă repriză penibilă, este greu când intri cu handicap la pauză, nu poţi să revii mereu. Am reuşit să egalăm şi din păcate am luat imediat al doilea gol şi nu am mai putut reveni.

Problema nu e că nu am câştigat, ci că am făcut o primă repriză penibilă. A doua a fost foarte bună. Asta este! Suntem obligaţi să câştigăm şi cu Craiova, şi cu CFR. Dacă vom juca la fel ca în prima repriză, cu siguranţă vor mai fi surprize. 

Nicio echipă nu e dependentă de un jucător. E rolul atacantului să marcheze, dar nu cred că…toţi jucătorii care sunt aici au valoare şi joacă pentru echipă, au rolul lor fiecare", a declarat atacantul lui FCSB la finalul partidei.

Reclamă

Golgheter al Ligii 1, cu 21 de goluri, Florin Tănase a fost în mijlocul unei faze controversate. A căzut în careu, iar Sebastian Colţescu a acordat penalty. Arbitrul s-a răzgândit imediat şi i-a acordat galben lui Tănase pentru simulare.

"Da, gratuit am primit galben. A fost simulare? Nu cred! Asta este, aşa a văzut, sunt învăţat. Mi-a arătat cartonaşul şi l-am întrebat de ce. A spus: 'Că am călcat pe minge'. Pe mine nu mă interesa de ce a întors decizia, ci de ce am luat galben. Am călcat pe minge şi am căzut, da!", a reacţionat Florin Tănase.

Au fost probleme şi după meciul pierdut de CFR Cluj cu Universitatea Craiova, scor 1-2. Ardelenii au cerut două penalty-uri şi au anunţat că depun memoriu împotriva lui Ovidiu Haţegan.

Reclamă 4 / 0/3

"Aseară chiar a fost un stand-up pe la televizor după meciul lor. Am râs. Penalty-urile care le cereau ieri mă amuzau foarte tare. Cum să spună acelaşi lucru? Am cerut eu penalty, am protestat la arbitru? Nu stau eu să vorbesc cine e echipa mai dezavantajată", a declarat căpitanul lui FCSB.

Sepsi a obţinut primul succes cu FCSB după trei ani. Avea şapte meciuri la rând fără victorie, până să dea lovitura la Giurgiu. Petrila (28) şi Mitrea (81) au marcat golurile victoriei şi au anulat reuşita lui Octavian Popescu (68).

Încă două pierderi pentru Toni Petrea

Toni Petrea are şi probleme de lot. Ionuţ Panţîru (25 ani) a fost schimbat la pauză, după ce s-a accidentat. Fundaşul a fost schimbat în minutul 33 cu Radunovic, după ce a făcut semn că nu mai poate continua. Panţîru, marcator în victoria cu Botoşani, 2-1, avea un bandaj cu gheaţă în dreptul genunchiului piciorului drept şi riscă să rateze derby-urile cu Universitatea Craiova şi CFR Cluj. După fluierul final, Valentin Creţu a văzut direct cartonaş roşu.

Florinel Coman şi Darius Olaru sunt ceilalţi jucători pe care Toni Petrea nu s-a putut baza pentru partida cu Sepsi. "Mbappe", care s-a accidentat la echipa naţională, a fost prezent la stadion, însă nu a fost trecut pe foaia de joc, semn că nu s-a refăcut complet.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și