Închide meniul

FCSB și Farul Constanța, alături de Ucraina! Moment special pregătit pentru meciul de pe Arena Națională

Publicat: 27 februarie 2022, 18:26

FCSB și Farul Constanța, alături de Ucraina! Moment special pregătit pentru meciul de pe Arena Națională

FCSB și Farul Constanța, alături de Ucraina

AS.ro

  • FCSB – Farul Constanța, alături de Ucraina
  • Ce va arăta tabela la meciul de pe Arena Națională

FCSB și Farul Constanța, alături de Ucraina

La fel ca restul echipelor din întreaga lume, FCSB și Farul Constanța sunt alături de Ucraina, țară care se află în plin război cu Rusia. Pe tabela de scor de pe Arena Națională va fi afișat draptelul ucrainean.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România e gata să sară tot mai mult în ajutorul refugiaților ucraineni, iar oamenii care fug de conflictul militar ar putea să primească adăpost la Arena Națională din București.

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că Municipiul București are aproximativ 25 de mii de locuri pentru cazare de urgență, cele mai multe dintre acestea regăsindu-se la stadionul Arena Națională.

Reclamă

Refugiații vor beneficia de mâncare și asistență medicală.

Ultrașii și oficialii de la FCSB, ajutor uriaș pentru refugiații ucraineni

Fanii și conducătorii de la FCSB au sărit în ajutorul refugiaților care vin în România după ce Rusia a invadat Ucraina. După ce Gigi Becali a intervenit și s-a oferit să cazeze sute de persoane, a venit rândul lui Mihai Stoica să vină în sprijinul celor care au fugit de război și au mare nevoie.

Reclamă

MM a făcut echipă cu liderul ultrașilor din Peluza Nord, Gheorghe Mustață. Amândoi au fost în apropierea Arenei Naționale și au ajutat la descărcarea unor alimente. Gigi Becali a donat o dubă întreagă cu conserve, fructe și produse de îngrijire personală, care să ajungă la ucraineni. Șase microbuze vor fi încărcate cu alimente și vor pleca spre vama din Tulcea.

Baza noastră este deschisă de mâine pentru refugiați. Când băieții vor avea nevoie de ei, vom fi tot timpul lângă ei. Nu vedeți ce trăim? Abia am ieșit din nenorocirea aia (n.r. – Covid-19) și dăm în alta. Până la urmă trebuie să iasă soarele și pe strada noastră.

Nu e nicio surpriză. Românii tot timpul li s-au alăturat celor care au nevoie de ajutor. Avem spațiu suficient. Acum am terminat un cămin care își așteaptă oaspeții. Normal, era făcut pentru noi, dar rămânem în cel vechi. Vor locui în căminul care nu a fost călcat de nimeni.

Reclamă 4 / 0/3

Important e să se sensibilizeze Putin. Noi nu putem să ajutăm decât prin puținul pe care îl facem. E important să se oprească acum. E posibil ca lucrurile să degenereze. Deocamdată, cerul e plumburiu, dar nu îl survolează nimeni. Speram să rămână tot așa. Nu m-am gândit niciodată că se poate întâmpla așa ceva„, a declarat Mihai Stoica.

Citește și:

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:57 VIDEOSouthampton – Preston se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 21:55 LIVE TEXTBarcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid se joacă ACUM! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi 21:20 VIDEOMomente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat, din greşeală, autocarul echipei lui Xavi 20:59 Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB 20:59 Bernadette Szocs – Prithika Pavade LIVE VIDEO (marţi, 17:00, AntenaPLAY). „Finala” Grupei 11 de la Cupa Mondială Macao 2024 20:27 FotoIlie Năstase, apariţie de gală alături de soţie! Ioana a strălucit pe covorul roşu la lansarea filmului despre viaţa lui „Nasty” 20:22 Bernadette Szocs, performanţă unică în carieră! „Bernie” îşi continuă drumul spre obiectivul uriaş 20:17 Tatăl Cristinei Neagu a murit! Clipe dificile pentru cea mai bună handbalistă a României 20:00 Rafael Nadal a revenit cu victorie în circuitul ATP! Prestaţie de zile mari a spaniolului în primul tur de la Barcelona Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Liga 1 • 20:59
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Liga 1 • 18:25
„Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Liga 1 • 17:44
„Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB
Liga 1 • 13:43
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional!
Mihai Stoica a dezvăluit cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului
Liga 1 • 10:00
Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului