Închide meniul

FCSB și Universitatea Craiova, în război pentru un super-jucător de la Viitorul. Prima reacție a clubului lui Hagi

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 17 aprilie 2020, 15:00

FCSB și Universitatea Craiova, în război pentru un super-jucător de la Viitorul. Prima reacție a clubului lui Hagi

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gică Hagi ar putea vinde un nou jucător

”Eu nu știu dacă Gigi Becali o fi vorbit până acum cu Gică Hagi despre Ghiță. Nu am auzit. Nu știu nici dacă Gigi Becali îl dorește cu adevărat pe Ghiță. Poate să fie doar o strategie de a sa ca să îl forțeze pe domnul Iftime să îi accepte mai repede oferta făcută pentru Chindriș. Totul este posibil și se practică și așa ceva.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dar ce vă pot spune sigur este faptul că Virgil Ghiță este un fundaș foarte bun, iar de el s-a interesat Craiova. Oricum până la finalul acestui campionat nu putem să facem nimic. Nu cred că declarațiile lui Gigi Becali îl vor da pe spate pe Ghiță și se va gândi doar la ce a spus. Băieții de la noi sunt tăbăciți și nu mai sunt atât de lipsiți de experiență deși mulți dintre ei sunt destul de tineri”, a spus Bivolaru, pentru ProSport.

Cine este Virgil Ghiță, fundașul dorit de Gigi Becali la FCSB

Transfermarkt îl cotează pe Virgil Ghiță la un milion de euro. Pe Ghiță, Craiova l-a dorit și când antrenor era Victor Pițurcă. 

Acesta este o variantă perfectă pentru politica lui Becali, care vrea să cumpere jucători tineri, pentru a-i vinde mai departe pe sume mari. Rămâne de văzut dacă Gică Hagi va renunța atât de ușor la stopper.

Internaţionalul U21 are 19 meciuri pentru Viitorul Constanţa în acest sezon şi un gol marcat.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” Vezi toate știrile
Citește și