Închide meniul

Flavius Stoican primește întăriri de la Dinamo Kiev! Cum arată lista jucătorilor pe care Mircea Lucescu vrea să îi trimită la Dinamo

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 decembrie 2021, 21:24

Flavius Stoican primește întăriri de la Dinamo Kiev! Cum arată lista jucătorilor pe care Mircea Lucescu vrea să îi trimită la Dinamo

Mircea Lucescu e antrenorul lui Dinamo Kiev

Profimedia

Lista jucătorilor pe care Mircea Lucescu vrea să îi trimită la Dinamo

După cum a anunțat, Mircea Lucescu i-a transmis lui Flavius Stoican că o poate ajuta pe Dinamo cu jucători. ”Il Luce” are o listă de 12 fotbaliști, dintre care antrenorul ”câinilor” îi va alege pe cei care consideră că pot ajuta gruparea din Ștefan cel Mare să scape de la retrogradare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„E un om care vrea să ajute, dar la fel de adevărat a fost realist: «Flavius, important e ce îți dorești tu ca antrenor». Are o listă de 12 jucători, dar eu din cei 12 trebuie să aleg ce ne trebuie nouă, dacă ne ajută”, a spus Stoican pentru sport.ro.

Astfel, lista jucătorilor de la Dinamo Kiev care pot ajunge la Dinamo este următoarea, potrivit gsp.ro:

Citește și:

Flavius Stoican a început ”revoluția” la Dinamo

Dinamo e în criză totală de rezultate și bani, iar „câinii” l-au dat afară pe Mircea Rednic chiar înainte de Crăciun, la îndemnul lui Iuliu Mureșan. În locul „Puriului” a venit Flavius Stoican, care a început deja revoluția la nivelul lotului.

Flavius Stoican plănuiește mutări importante în perioada de transferuri din iarnă. Antrenorul lui Dinamo vrea să aducă cinci nume noi la echipă, iar alți cinci fotbaliști vor intra la negocieri pentru rezilierea contractelor, potrivit gsp.ro.

Reclamă

Dintre fotbaliștii pe picior de plecare, aproape toți au fost aduși în mandatul lui Mircea Rednic. Nikos Kainourgios, Michel Espinosa, Marko Nunic și Petar Gluhakovic nu i-au impresionat pe șefii dinamoviști în scurta perioadă petrecută în Ștefan cel Mare și au șanse mari să plece. Acestora li se adaugă și Constantin Nica, care a venit când antrenor încă era Dario Bonetti.

Recomandări

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar Vezi toate știrile
Citește și