Închide meniul

Florentino Perez anunţă că Super Liga Europei încă are viitor. Atac la UEFA şi FIFA: "Parcă am dat drumul unei bombe atomice sau am fi ucis pe cineva!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 aprilie 2021, 11:16

Florentino Perez anunţă că Super Liga Europei încă are viitor. Atac la UEFA şi FIFA: "Parcă am dat drumul unei bombe atomice sau am fi ucis pe cineva!"

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

Florentino Perez, anunţ de ultimă oră despre Super Liga Europei

Conducătorul lui Real Madrid este dezamăgit de modul în care a reacţionat lumea fotbalului la iniţiativa pe care a avut-o. Perez este convins că astfel s-ar fi anulat efectele pandemiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florentino Perez, mesaj categoric pentru echipele care s-au retras din Super Liga Europei

"Sunt destul de trist şi dezamăgit pentru că lucrăm la acest proiect de aproximativ trei ani şi poate că nu am putut să-l explicăm bine. Formatul Ligii Campionilor este vechi şi interesant doar din sferturile de finală.

Este clar că acest format nu funcţionează, aşa că ne-am gândit că am putea avea un format în care cele mai importante echipe din Europa să joace una împotriva celeilalte chiar de la începutul sezonului. Am calculat şi am simţit că putem câştiga mult mai mulţi bani, mai mulţi bani şi pentru toate celelalte echipe", a declarat Perez pentru Marca, citat de news.ro.

Cele şase echipe din Anglia, care ar fi trebuit să ia startul în Super Liga Europei, au fost primele care s-au retras. Preşedintele campioanei Spaniei i-a arătat cu degetul pe conducătorii fotbalului european, care au pus o presiune uriaşă.

"A existat o parte a grupului englez care nu a avut prea mult interes, nu voi spune cine. Cred că acest lucru a devenit contagios cu ceilalţi. FIFA a creat un spectacol mare. Parcă am fi dat drumul unei bombe atomice. Poate că nu am explicat-o bine, dar nici ei nu ne-au dat posibilitatea să o explicăm. Unii oameni pur şi simplu nu doreau asta. 

Reclamă

Nu am văzut niciodată o astfel de agresiune din partea preşedintelui UEFA şi a unora dintre autorităţile fotbalistice naţionale. Sunt în fotbal de 20 de ani şi nu am văzut niciodată ameninţări de acest gen. A fost ca şi cum am fi ucis pe cineva, ca şi cum am fi ucis fotbalul. Dar am încercat să muncim ca să salvăm fotbalul", a mai spus preşedintele Realului.

Perez a insistat că echipele engleze, echipele italiene şi Atletico Madrid nu s-au îndepărtat încă de proiect. "Se înşeală complet”, a spus el, când a fost întrebat despre oamenii care cred că Super Liga s-a încheiat deja.

"Nu cred că (n.r. – grupările celelalte) au plecat încă. Este clar în contract că nu poţi pleca. Majoritatea persoanelor implicate sunt directori care cunosc această lume", a continuat Perez.

Reclamă 4 / 0/3

Echipele care au vrut să înființeze Super Liga Europei

  • FC Barcelona
  • Real Madrid
  • Atletico Madrid
  • Inter Milano
  • Juventus
  • AC Milan
  • Manchester City
  • Manchester United
  • Liverpool
  • Arsenal
  • Chelsea
  • Tottenham
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și