Închide meniul

Florin Andone a fost prezentat oficial de noua echipă. Atacantul român a semnat pe doi ani

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 iulie 2023, 10:08

Florin Andone a fost prezentat oficial de noua echipă. Atacantul român a semnat pe doi ani

Florin Andone a semnat cu noua echipă

Florin Andone a revenit în Spania / Profimedia

Florin Andone a fost prezentat oficial de noua echipă. Atacantul român a semnat un contract pe două sezoane cu noua sa echipă, CD Eldense. Andone a fost dorit şi de Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Andone rămâne în Spania. Atacantul român de 30 de ani a ales să semneze cu CD Eldense, echipă ce a promovat în acest an în liga a doua din Spania. Andone a semnat un contract valabil pe 2 ani.

Florin Andone a fost prezentat oficial de noua echipă

De-a lungul carierei, Andone a evoluat pentru Castellon, Villareal, Cordoba, Deportivo la Coruna, Brighton, Galatasaray, Cadiz şi Las Palmas. De asemenea, atacantul a bifat 25 de meciuri şi la naţionala României, în tricoul căreia a marcat două goluri.

Daniel Niculae a anunțat la miezul nopții transferul lui Claudiu Petrila la Rapid

Daniel Niculae a anunțat la miezul nopții transferul lui Claudiu Petrila la Rapid, la scurt timp după meciul cu Botoșani, scor 2-2. Președintele Rapidului a dat detalii și despre negocierile cu CFR Cluj.

Daniel Niculae a dezvăluit că Petrila va veni la Rapid sub formă de împrumut, cu opțiune de cumpărare definitivă.

Reclamă

Suntem în discuții avansate. În proporție de 99 la sută, este jucătorul Rapidului. Vom avea opțiune de cumpărare, care va fi achitată într-o anumită perioadă. Va fi jucătorul Rapidului.

Cei de la CFR și-au dorit să dea jucătorul cu împrumut. Noi l-am vrut definitiv. Am ajuns la un numitor comun. Până la urmă, va fi jucătorul Rapidului.

Clubul se consultă și cu antrenorul. Ne doream un jucător în acea poziție, la fel cum ne dorim și un atacant sau atacanți. Am avut multe variante, dar din păcate, nu s-au concretizat”, a declarat Daniel Niculae.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Bergodi, după Rapid – FC Botoşani 2-2

Antrenorul giuleştenilor a spus că trebuie ca jucătorii săi să lucreze în plan mental. Antrenorul italian a spus că echipa sa trebuia să atace şi în a doua repriză.

„Am pierdut două puncte. Îmi era teamă pentru că noi am dat gol şi ne-am creat ocazii. În a doua repriză trebuia să fim mai agresivi, parcă eram mulţumiţi. Se pot întâmpla greşeli şi am primit două goluri. Bine că nu am pierdut.

Din păcate, aşa este. Sunt un pic trist,  trebuie să lucrăm la aspectul mental. Avem jucători buni, cu calitate. Când dai un gol, trebuie să îl dai şi pe al doilea sau al treilea. Ne-au dat goluri. Trebuie lucrat mult la aspectul mental.Trebuie să avem o mentalitate de învingători, să nu ne mulţumim cu puţin. Să încerci să dai şi al doilea gol. Ne-au prins pe două contraatacuri, cu două mingi pierdute. Dacă nu eşti conectat, fotbalul te pedepseşte. La final am încercat să îi motivez pe băieţi. Am o stare de frustrare pentru că trebuia să câştigăm acest meci. E normal că am nevoie de timp, sunt de 15 zile de când sunt aici. Cu calm şi linişte vom câştiga şi acasă. Am un grup de calitate şi vom vedea ce transferuri vom face. Trebuie să muncim. Nu mi-au zis nimic de Petrila. Vedem dacă vine. Nu spun dacă l-aş dpri sau nu, pentru că nu mi se pare să vorbesc despre o Andone sau Petrila.„, a spus Cristiano Bergodi la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și