Închide meniul

Cristiano Bergodi, după Rapid – FC Botoşani 2-2: „Bine că nu am pierdut! Am o stare de frustrare!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 iulie 2023, 0:05

Cristiano Bergodi, după Rapid – FC Botoşani 2-2: „Bine că nu am pierdut! Am o stare de frustrare!

Cristiano Bergodi, reacţie după Rapid - FC Botoşani 2-2

Profimedia

Cristiano Bergodi a avut o primă reacţie după Rapid – FC Botoşani 2-2. Antrenorul giuleştenilor a spus că trebuie ca jucătorii săi să lucreze în plan mental. Antrenorul italian a spus că echipa sa trebuie să atace şi în a doua repriză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a rămas fără victorie pe teren propriu, în acest sezon, şi după meciul cu FC Botoşani,. Dugandzic a deschis scorul din penalty, dar Botoşani a întors scorul prin Pinson şi Florescu. Acelaşi Dugandzic a marcat pentru Rapid, care a reuşit să salveze un punct pentru echipa sa.

Cristiano Bergodi, după Rapid – FC Botoşani 2-2

„Am pierdut două puncte. Îmi era teamă pentru că noi am dat gol şi ne-am creat ocazii. În a doua repriză trebuia să fim mai agresivi, parcă eram mulţumiţi. Se pot întâmpla greşeli şi am primit două goluri. Bine că nu am pierdut.

Din păcate, aşa este. Sunt un pic trist,  trebuie să lucrăm la aspectul mental. Avem jucători buni, cu calitate. Când dai un gol, trebuie să îl dai şi pe al doilea sau al treilea. Ne-au dat goluri. Trebuie lucrat mult la aspectul mental.Trebuie să avem o mentalitate de învingători, să nu ne mulţumim cu puţin. Să încerci să dai şi al doilea gol. Ne-au prins pe două contraatacuri, cu două mingi pierdute. Dacă nu eşti conectat, fotbalul te pedepseşte. La final am încercat să îi motivez pe băieţi. Am o stare de frustrare pentru că trebuia să câştigăm acest meci. E normal că am nevoie de timp, sunt de 15 zile de când sunt aici. Cu calm şi linişte vom câştiga şi acasă. Am un grup de calitate şi vom vedea ce transferuri vom face. Trebuie să muncim. Nu mi-au zis nimic de Petrila. Vedem dacă vine. Nu spun dacă l-aş dpri sau nu, pentru că nu mi se pare să vorbesc despre o Andone sau Petrila.„, a spus Cristiano Bergodi la digisport.ro.

Iulian Cristea şi Cătălin Cîrjan, gafe colosale în Rapid – Botoşani 2-2

Iulian Cristea şi Cătălin Cîrjan au fost autorii unor gafe colosale în duelul dintre Rapid şi Botoşani, din etapa a treia a Ligii 1.

Reclamă

Mai întâi, în minutul 51, Iulian Cristea a gafat în apărare, pierzând duelul cu Dican. Mijlocaşul celor de la Botoşani a avansat spre careul giuleştenilor, i-a pasat lui Mihai Roman, însă atacantul i-a lăsat mingea lui Virgile Pinso, care l-a executat fără emoţii pe Horaţiu Moldovan.

Ulterior, la nouă minute distanţă de golul marcat de Pinson, moldovenii au preluat conducerea. La mijlocul terenului, Cătălin Cîrjan a fost deposedat Eduard Florescu. Mijlocaşul lui Marius Croitoru a reuşit să marcheze cu un şut deviat de la marginea careului.

Iulian Cristea a fost titular în toate cele trei meciuri ale Rapidului, din acest start de sezon. La fel s-a întâmplat şi în cazul lui Cătălin Cîrjan, care însă în duelul cu Botoşani a fost schimbat în minutul 63 de către Ştefan Pănoiu.

Reclamă 4 / 0/3

Giuleştenii au deschis scorul în minutul 14, dintr-un penalty transformat de Dugandzic. FC Botoşani a replicat prin ocaziile lui Pinson şi Dican, iar în repriza secundă a reuşit să egaleze, prin Pinson, în minutul 51.

În minutul 59 moldovenii au reuşit să treacă în avantaj, la golul lui Eduard Florescu. Rapid a egalat în minutul 82, când Dugandzic a reuşit dubla. În minutul 85 Alexandru Ioniţă a şutat pe lângă poartă din poziţie excelentă, iar Horaţiu Moldovan a scos şutul lui Camara, în minutul 90+1 şi partida s-a încheiat cu scorul de 2-2. Rapid are cinci puncte şi este pe locul 4, în timp ce FC Botoşani are două puncte şi ocupă poziţia a 12-a.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și