Închide meniul

Florin Cîţu, detalii despre accesul fanilor la finala Cupei României: „Nimic la stadion! Trebuie să vină cu adeverinţă!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 mai 2021, 12:36 / Actualizat: 20 martie 2023, 17:41

Florin Cîţu, detalii despre accesul fanilor la finala Cupei României: „Nimic la stadion! Trebuie să vină cu adeverinţă!

profimediaimages

Florin Cîţu a dat detalii despre prezenţa fanilor la finala Cupei României

Florin Cîţu, premierul României, a oferit detalii despre accesul fanilor la finala Cupei României, dintre Universitatea Craiova şi Astra, care va avea loc pe 22 mai la Ploieşti, pe stadionul „Ilie Oană”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cred că până la urmă, detaliile vor fi într-un ordin de ministru comun pe care astăzi l-am cerut în şedinţa de Guvern. 

În următoarele 2 zile vom avea detaliile. Am discutat detalii săptămâna trecuta pentru UEFA şi este vorba despre persoanele vaccinate, persoane cu test PCR 72 de ore sau persoane cu test rapid 24 de ore. 

Deci nimic la stadion, trebuie să vină cu adeverinţă acolo. Dar, să privim partea bună. Avem un eveniment unde putem să mergem şi putem să vedem fotbal, aşa că este ok”, a declarat premierul Florin Cîţu la o conferinţă de presă.

Florin Cîţu, detalii despre accesul fanilor la finala Cupei României. 7.500 de fani la finala Cupei României

Tudor Pop, președintele Comisiei de Tineret și Sport din Camera Deputaților, a anunţat că 7.500 de fani vor putea fi prezenţi la finala Cupei României. Acesta va fi un eveniment test pentru autorităţi.

Reclamă

„Participarea va fi permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate sau pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi sau a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2 sau a persoanelor care prezintă rezultatul unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore”, a declarat Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, în această săptămână.

Universitatea Craiova şi Astra vor juca finala Cupei României pe 22 mai

„Am jucat multe finale în cariera mea. Sunt importante doar dacă le câştigi. E un singur meci, nu ştii ce se va întâmpla”, a spus Marinos Ouzounidis, după remiza dintre Viitorul Tg. Jiu şi Universitatea Craiova, 2-2, care a adus calificarea echipei sale în finala Cupei României. Craiova s-a impus cu scorul general de 5-2.

Mult mai dramatică a fost calificarea Astrei, care a trecut de Dinamo cu 5-4 la loviturile de departajare.

Reclamă 4 / 0/3

„Dacă tot am vrut finale, avem în continuare finale. Mă bucură atitudinea. Sunt jucători care trebuie să crească în încredere. Mulţi dintre ei au jucat ca nişte gladiatori”, a spus noul antrenor al Astrei, Ionuţ Badea.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului Vezi toate știrile
Citește și