Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Florin Niță a refuzat CFR Cluj și va juca la ”un club important”. Bogdan Apostu: ”Domnul Balaj a fost prost informat!” + De ce nu l-a vrut FCSB

Dragoș Vasile Publicat: 20 iulie 2022, 10:51

Florin Niță a refuzat CFR Cluj și va juca la ”un club important”. Bogdan Apostu: ”Domnul Balaj a fost prost informat!” + De ce nu l-a vrut FCSB

Florin Niță, în timpul unui meci

Florin Niță, în timpul unui meci / Profimedia

  • Florin Niță a refuzat CFR Cluj și va juca la ”un club important”
  • Anunțul făcut de Bogdan Apostu

Florin Niță a refuzat CFR Cluj și va juca la ”un club important”, a anunțat impresarul Bogdan Apostu. Internaționalul român a jucat pentru FCSB în perioada 2013-2018, însă Gigi Becali nu a fost interesat de revenirea sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Invitat la AS.ro LIVE, Bogdan Apostu a transmis că Niță nu a fost transferat de CFR Cluj din cauza un clauze din contract. De asemenea, acesta nu a ajuns la FCSB pentru că Gigi Becali mizează pe tineri. Ștefan Târnovanu este titular în poarta roș-albaștrilor, iar rezerva sa este Andrei Vlad, jucătorul poreclit în trecut ”Messi al portarilor”.

Florin Niță a refuzat CFR Cluj și va juca la ”un club important”

Florin Niță joacă pentru Sparta Praga din ianuarie 2018, când s-a transferat de la FCSB pentru 1,35 milioane de euro. În prezent, portarul României e cotat la 850.000 de euro.

Reclamă

”Va urma Florin Niță, va fi următorul transfer important. Suntem în discuții pe mai multe fronturi. Au fost oferte importante din România pe care le-a refuzat. 

Îl stimez pe dmonul Balaj, dar eu nu am negociat cu dânsul, ci cu Neluțu Varga. Dânsul m-a contrazis. Nu știu de unde știa. Probabil a fost prost informat. 

Reclamă

Florin Niță nu poate pleca decât la un club important. Au fost foarte multe echipe care m-au întrebat de el, medii sau mici. Nu poate scădea atât de mult. Trebuie să aleagă foarte bine. 

La FCSB nu s-a pus problema. Ei au portar. Târnovanu e reprezentat de mine. Au portari tineri și buni și nu cred că suferă la capitolul acesta!”, a declarat Bogdan Apostu, în exclusivitate, la AS.ro LIVE.

Ce a spus Gigi Becali despre transferul lui Florin Niță la FCSB

Gigi Becali a anunțat că FCSB nu e interesată de transferul lui Florin Niță, pentru că tânărul Ștefan Târnovanu are deja garantat locul de titular.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali crede că Florin Niță, titular incontestabil la naționala României, nu este mai bun decât Ștefan Târnovanu. Latifundiarul din Pipera vrea să-l vândă pe bani mulți pe portarul de 22 de ani.

„Nu mă interesează pentru faptul că nici n-am fost anunţaţi. Dacă de exemplu ne anunţă pe noi prima dată, poate mă interesa. Dar nu ştiam. Adică de ce să îl iei pe Niţă, să fie rezerva lui Târnovanu?

Târnovanu e cât poarta, cât casa de mare. Am posibilitatea să iau bani mulţi, de ce să-l bag pe Niţă în poartă? Nu are rost, nu îl văd pe Niţă mai bun ca Târnovanu”, a spus Gigi Becali, conform digisport.ro.

Dezvăluiri despre negocierile dintre Florin Niţă şi CFR Cluj 

În ultima vreme s-a discutat intens despre posibilul transfer al lui Florin Niță la CFR Cluj. Recent, Cristi Balaj, președintele ardelenilor, a dezvăluit că mutarea nu s-a materializat din cauza salariului mult prea mare cerut de portar.

Între timp, agentul lui Florin Niță a rupt tăcerea și a vorbit despre discuțiile purtate cu CFR. Bogdan Apostu a asigurat că nu banii au fost problema, ci anumite clauze asupra cărora cele două părți nu au căzut de acord.

„Într-adevăr, am negociat cu CFR Cluj câteva zile și chiar îi mulțumesc domnului Varga, care a făcut o ofertă fabuloasă pentru fotbalul românesc. Niță este titularul echipei naționale și merită, dar a fost o ofertă foarte bună. Nu ne-am împotmolit la latura financiară, ci la alte aspecte contractuale, la alte detalii.

Din punctul meu de vedere, nu cred că se mai pune problema ca Niță să meargă la CFR. Probabil va alege să joace în străinătate, suntem în discuții cu mai multe echipei și următoarea săptămână va și semna. Din punct de vedere financiar, 99% ne-am înțeles (n.r. cu CFR Cluj), dar a fost vorba de niște clauze cu care jucătorul nu a fost de acord”, a declarat Bogdan Apostu, pentru prosport.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
Sepsi - CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
Liga 1 • 12:53
Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!