Închide meniul

Florin Niță, discurs de mare campion înainte de România – Olanda: „Îmi doresc să nu mă opresc aici”

Alex Ioniță Publicat: 29 iunie 2024, 12:04

Reclamă
Florin Niță, discurs de mare campion înainte de România – Olanda: „Îmi doresc să nu mă opresc aici

Florin Niță, discurs de mare campion înainte de România - Olanda

Florin Niță / Profimedia

Florin Niță a avut un discurs de mare campion înainte de România – Olanda. Portarul echipei naționale a vorbit despre obiectivele sale, înainte de duelul din „optimile” Campionatului European.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a ajuns în fazele eliminatorii de la EURO 2024 după ce a câștigat Grupa E, din care au mai făcut parte Ucraina, Belgia și Slovacia.

Florin Niță, discurs de mare campion înainte de România – Olanda

Înaintea marelui duel, Florin Niță a transmis că România poate face o surpriză la EURO 2024, în cazul în care jucătorii vor avea o prestație excelentă în fața Olandei.

Totodată, portarul care va împlini 37 de ani pe 3 iulie a transmis faptul că își dorește să rămână la echipa națională încă 10 ani și, de ce nu, să joace și la un Campionat Mondial.

„Ca și în celelalte meciuri… și acesta este destul de greu. Dacă vom respecta ce ne spune Mister, vom fi conectați și vom lua deciziile bune, sper să rămânem uniți și îmi doresc să reușim să facem o surpriză.

Reclamă
Reclamă 4

Încerc să mă bucur de fiecare moment, fiecare clipă petrecută aici, cu această familie. Sunt foarte fericit că în aceste zile, cu această echipă minunată, am scris istorie. Ne dorim să nu ne oprim aici. Sper să fie o bucurie mult mai mare.

Au echipă destul de bună, cu jucători care joacă prin Anglia, Spania, Germania. Sunt o forță pe care putem s-o egalăm prin unitate, determinare, așa vom compensa.

Eu îmi doresc să nu mă opresc aici, să mai continui 10 ani. De ce nu și un Mondial? Mai întâi să fiu sănătos, apoi voi lua fiecare sezon în parte, fiecare meci, fiecare antrenament”, a spus Florin Niță, la conferința de presă.

Reclamă

Florin Niţă a ratat transferul. Dezvăluirile după Europeanul senzaţional făcut de portarul României

Florin Niţă a ratat transferul care îi putea aduce mai multe minute jucate în sezonul precedent. Florin Bratu a fost cel care a fost aproape de a-l aduce la Karmiotissa, la începutul campaniei precedente.

Cele două părţi nu au ajuns la un numitor comun şi portarul de 36 de ani a avut o evoluţie sub comanda lui Marius Şumudică, una care l-a propulsat în postura de titular al naţionalei lui Edi Iordănescu.

”Anul trecut, pe vremea aceasta, am negociat eu cu Florin Niță. Am vrut să-l iau în Cipru la Karmiotissa. El nu juca atunci. Am fost foarte aproape. Au lipsit mici detalii.

Din păcate, președintele clubului de atunci a considerat că nu a putut să meargă mai departe. Au foarte mici diferențe. El și-a dorit să vină.

Nu avea echipă atunci. U Cluj a mai fost aproape de el. Eu mă bucuram dacă venea. Dar poate e mai bine că nu a venit. Ne-am salvat totuși de la retrogradare”, a spus Florin Bratu, citat de digisport.ro.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:40

Programul Ligii 1 din sezonul 2024/25. FCSB o întâlneşte pe U Cluj în prima etapă. Când au loc primele derby-uri

12:31

Aurelian Chiţu a semnat cu Hermannstadt

12:15

Franţa – Belgia LIVE TEXT (19:00). Duel de foc pentru sferturile EURO 2024. Echipele probabile

12:01

„Jackie” Ionescu a murit la 88 de ani

11:42

Sorana Cîrstea şi Ana Bogdan au coborât în clasamentul WTA! Cum arată ierarhia feminină înainte de Wimbledon 2024

11:13

„E o ruşine!” Lando Norris continuă tirada la adresa lui Max Verstappen, după MP al Austriei: „M-am luptat corect şi cu respect”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și