Închide meniul

Florin Talpan îi cere ajutorul preşedintelui Klaus Iohannis. Ce a putut face după ce Gigi Becali l-a ameninţat că îi pune sechestru pe casă

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 aprilie 2023, 20:56

Florin Talpan îi cere ajutorul preşedintelui Klaus Iohannis. Ce a putut face după ce Gigi Becali l-a ameninţat că îi pune sechestru pe casă

Florin Talpan îi cere ajutorul preşedintelui Klaus Iohannis

Florin Talpan şi Gigi Becali / Colaj AntenaSport

Florin Talpan îi cere ajutorul preşedintelui Klaus Iohannis în scandalul dintre CSA Steaua şi FCSB. Juristul „militarilor” este nemulțumit pentru faptul că ÎCCJ a decis ca procesul pentru palmares să se rejudece. A apelat la un gest extrem.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Talpan i-a trimis o scrisoare preşedintelui României şi cere să se ia măsuri. A amintit şi de declaraţiile oferite de Gigi Becali, care l-a ameninţat că îi pune sechestru pe casă.

Florin Talpan îi cere ajutorul preşedintelui Klaus Iohannis

Florin Talpan şi-a dorit să îi aducă la cunoştinţă lui Iohannis litigiul pe care îl are cu patronul lui FCSB şi speră să fie ajutat.

Am făcut scrisoare către domnul Iohannis. I-am adus la cunoștință domnului președinte că de fapt magistrații din România nu mai respectă prevederile Codului de Procedură Civilă.

În alt dosar al meu în care îmi spune că îmi pune sechestru pe casă, că face nu știu ce. Problema este că dumnealui a fost avantajat de cei trei magistrați de la Înalta Curte de Casație și Justiție care au casat o hotărâre în condițiile în care o altă judecătoare mi-a dat câștig de cauză”, a declarat Florin Talpan pentru prosport.ro.

Reclamă

Patronul de la FCSB susţine că, dacă juristul celor de la CSA Steaua, nu îi va plăti o datorie în valoare de 30.000 de euro, i se va pune sechestru pe casă.

Vreau să clarific, tată, un lucru de la început. Nu am nicio legătură cu amenințările cu moartea pe care acest Talpan susține că le-a primit și îi transmit să aibă mare grijă ce vorbește public, pentru că nu te poți juca cu asemenea acuze la adresa mea, iar legea judecătorească este lege pentru toți.

Nu știu ce amenințări a primit el, iar eu cu Mitică Dragomir nu avem nicio treabă. Cum să primească amenințări din cauza mea? Nu a zis că am și pus eu pe cineva să îl amenințe? Iar acum să vorbim și de ăia 36 de milioane de euro. Vreau să întreb în numele cui a vorbit Talpan în această zi. Voi știți cumva? Comandanții lui știu despre ce a vorbit el? Deci FCSB-ul va intra în Ghencea doar dacă vrea Talpan? Păi el trebuie să semneze actele? E stadionul lui Talpan să decidă el cine intră și cine nu intră contra cost pe Ghencea?

Reclamă 4 / 0/3

Poate să urle cât o vrea el, Talpan nu e stăpânul stadionului. Acel stadion e făcut din banii lui Talpan? S-a făcut și patron acum? Să îmi trimită contul să îi dau ăia 36 de milioane de euro, că o să îi trimit repede de tot banii ăștia. Dar de banii pe care eu i-am investit în Ghencea, nu spune nimic? De banii ăia băgați prin terenuri și pe la tribuna oficială, nu spune nimic?

Îi amintesc că a pierdut un proces și are să îmi dea 30 de mii de euro. Dacă nu mi plătește acești bani pănă luni, de săptămâna viitoare voi pune sechestru pe casa lui. Gata, dacă îi place circul, atunci să facem circ. Are proces pierdut și are să îmi dea banii ăștia. Îi aștept până luni, iar dacă nu îmi dă banii, voi declanșa procedurile de cerere de sechestru pe casa lui. Țipă acum ca să îl vadă suporterii, dar să vedeți voi cum suporterii ăia vor ajunge să susțină FC Talpan”, a declarat Gigi Becali pentru sursa citată anterior.

Florin Talpan a făcut o criză de nervi în direct

Florin Talpan a avut o adevărată tiradă, susținând că judecătorii „s-au prefăcut că nu cunosc prevederile legale”. A făcut o criză de nervi în timp ce era în direct.

Juristul celor de la CSA Steaua a mai spus că FCSB nu va reveni pe stadionul „Ghencea”, până când nu va plăti prejudiciul cerut de CSA Steaua.

Cât voi fi eu aici, nu-și va bate nimeni joc de clubul ăsta și de suporteri! De ce încercați să induceți în eroare pe toată lumea? Din cauza presei am ajuns aici! Cum să mințim lumea și suporterii?

Noi suntem CSA Steaua București, cei care deținem palmaresul din 1947 până în 2003. FCSB nu are ce căuta în Ghencea până când nu ne dă datoria stabilită, acel prejudiciu! Toată lumea zice că «Vai, trebuie să joace acolo, că-s bani publici!».

Cât voi fi aici, FCSB nu va juca în Ghencea! Să se respecte legea! Gigi Becali mă amenință, din cauza lui am numai probleme. Este nedrept ce se întâmplă, niște judecători s-au prefăcut că nu cunosc prevederile legale. De ce se trage de timp? CSA Steaua nu este de rea credință, dar Gigi Becali nu vrea să plătească! Să plătească, și de mâine joacă în Ghencea!

Reclamă

Oare în țara asta încercăm să desființăm acest brand, să-l dăm unui privat pe doi bani, să-l zăpăcim și pe ăsta?! De ce trebuie să ne oblige FRF să ne asociem cu un privat? De ce să dăm brandul ăsta uriaș unui privat? Cine vrea să investească la Steaua să vină ca sponsor, nu să aibă putere de decizie aici!

Nu se mai poate, toată lumea zice că trebuie să ne asociem… nu ne asociem cu nimic, suntem Steaua București și mergem așa în continuare! Vom promova, dacă terminăm pe locul 1 vreau să-l văd pe domnul Burleanu că ne interzice promovarea! Gigi Becali profită de pe urma acestui brand cu ajutorul FRF”, a declarat Florin Talpan, pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime Vezi toate știrile
Citește și