Închide meniul

Florin Talpan, în extaz după decizia de la Curtea de Apel: „Victorie! Am fost hulit pe nedrept!” Cere intervenţia lui Ciolacu

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 octombrie 2023, 22:33

Reclamă
Florin Talpan, în extaz după decizia de la Curtea de Apel: „Victorie! Am fost hulit pe nedrept! Cere intervenţia lui Ciolacu

Florin Talpan, în extaz după decizia de la Curtea de Apel

Florin Talpan, în timpul unui interviu / AntenaSport

Florin Talpan este în extaz după decizia de la Curtea de Apel. Magistraţii au decis ca palmaresul din 1947 şi până în 1998 să aparţine celor de la CSA Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, conform deciziei magistraţilor de la Curtea de Apel, Gigi Becali nu se poate folosi nici de palmaresul din perioada 2003 – 2017.

Florin Talpan, în extaz după decizia de la Curtea de Apel

Într-un mesaj postat pe reţelele de socializare, Florin Talpan îi cere lui Marcel Ciolacu să intervină pentru a primi înapoi anumite sporurile care i-au fost tăiate. Talpan şi-a motivat cererea prin performanţele obţine în instanţă în procesele cu FCSB.

„VICTORIE!!!!!!!!!!!! Un alt dosar câștigat de mine în lupta cu FCSB!

‘Respinge cererea conexă privind constatarea dreptului de a utiliza, în perioada 2003-2017, palmaresul fostei echipe de fotbal profesionist. ‘Steaua Bucureşti’, ca neîntemeiată. Menţine dispoziţiile sentinţei referitoare la soluţia în privinţa constatării că palmaresul echipei de fotbal Club Sportiv al Armatei ‘Steaua Bucureşti’ din 1947 şi până în 1998 aparţine reclamantului CSA şi referitoare la soluţia dată cererii conexe vizând perioada 1947-2003′.

Reclamă

Stimați domni jurnalisti, înțeleg când nu ‘înțelegeți’ o hotărâre pronunțată și redactată pe ecris, sunt indulgent cu dumneavoastră, dar să mințiți opinia publică cu faptul că cererea conexă privind perioada 2003-2017 ar fi admisă pentru FCSB, asta nu o înteleg! Când habar nu ai, mai bine întrebi, este omenește și este îngăduit! Mulțumesc tuturor jurnaliștilor care m-au întrebat de soluție și care au preluat corect hotărârea!

În privința succesului meu din acest dosar, acesta este rezultatul muncii mele, emoțiilor și nopților nedormite pentru studiu și pentru formularea de apărări, timp în care mi-am neglijat viața personală. Timp în care în loc să fiu apreciat, am fost jignit, hulit, mi s-a pus ‘pumnul în gura’ si am fost sancționat pe nedrept! Și nu doar atât! Am dat mulți bani în avans pentru dosarele împotriva FCSB și nu doar o dată!

Mai mult, am fost și pedepsit, sancționat, fiindu-mi luat sporul pentru lucrări de excepție de 50% bani din salariu, fapt neacceptabil! Nu este normal ca un angajat, un ofițer să plătească bani din propriul buzunar pentru taxe de timbru, pentru traduceri, pentru poștă. Pentru a înainta opoziția la EUIPO am cheltuit din banii mei personali 15.790 lei, bani pe care nu i-am recuperat încă, deoarece în club exista multă incompetență!

Reclamă 4 / 0/3

Nu este normal ca să am atâtea realizări profesionale si să fiu pedepsit pentru că imi fac treaba cu profesionalism și încredere în forțele mele! Mi s-a luat sporul pentru lucrări de excepție de 50%, pentru că am îndrăznit să fiu bun, să lupt împotriva FCSB! Mi s-a luat sporul pentru lucrări de exceptie de 50%, bani din salariu, tocmai pentru că am îndrăznit să apăr bunurile statului român și pentru că nu am fost de acord (așa cum legea prevede), să accept ca adversarul cu care suntem în litigiu să joace pe terenul propriu, pe Stadionul Steaua, în casa noastră!

Deoarece legea spune că atunci când ești în litigiu, orice relație contractuală încetează! Mi s-au pus multe întrebări de ce am formulat opoziție la înregistrarea mărcii FCSB la EUIPO în penultima zi a termenului. Pentru că, activitatea mea este mereu obstrucționată de persoanele pe care le cunoașteți. Pentru că a trebuit să avansez bani din buzunarul propriu pentru a plăti traducerile, xeroxul si poșta. În total nu mai puțin de 15.790 de lei.

Deoarece m-am opus ca FCSB să joace cu Dinamo pe stadionul Steaua, prim-ministrul a trimis Corpul de Control la Clubul Sportiv al Armatei Steaua București, care a constatat că nu am nicio vină. Cu toate acestea, Secretarul de stat Bachide mi-a tăiat sporul pentru lucrări de exceptie de 50%, deși am cele mai mari realizări din club și asta nu doar în litigiile cu FCSB!

Solicit comandantul clubului să prezinte rezultatele sportive obținute de la începutul anului până în prezent. Solicit acordarea sporului pentru lucrări de excepție de 50% care mi-a fost tăiat începând cu iunie 2300×5=11500 lei!

Aștept ca de urgență să îmi primesc cei 15.790 lei avansați din buzunarul propriu în dosarul opoziției și sporul de lucrări de excepție care mi -a fost luat începând cu luna iunie 2023, în mod abuziv și nelegal doar pentru că mi-am permis să apăr interesele clubului împotriva FCSB! Spor pe care ÎL MERIT! Menționez că începând cu anul 2020 acest spor mi-a fost dat sporadic și nu în proporție de 50% cum a fost dat altora care nu au avut și nu au rezultatele mele, doar pentru a mă intimida să nu mai apăr la cel mai înalt nivel interesele Clubului Steaua Bucuresti.

NU ÎN ULTIMUL RAND, dacă tot vorbim de performanță, aștept de urgență ca prim-ministrul să intervină așa cum a intervenit și pentru Becali, și să-mi acorde sporul de 50% luat abuziv de Secretarul de Stat Bachide. Dacă tot se vorbește de performanță, eu sunt cel mai performant cu cele mai mari realizări din club!
Eu m-am opus ca FCSB să joace în Ghencea, deoarece FCSB și Becali continuă să ne fure identitatea. Si acum, angajații lui Becali afirmă că joacă la Steau, ci nu la FCSB. Pentru că li se cere! PENTRU CĂ A FI STEAUA ESTE IMPORTANT!

Sunt surprins de atitudinea secretarului de stat Bachide care are un astfel de comportament cu un militar de carieră, care îsi îndeplinește cu onoare obligațiile profesionale, în condițiile în care acesta este numit politic, nu este ofițer de carieră, a terminat facultatea Bioterra, așa a menționat în CV-ul afișat și nu am auzit de vreo performanță a acestuia, așa cum de altfel o cere prim-ministrul!
CONCLUZIONÂND. Muncesc cu abnegație si hotărâre, si am rezultate remarcabile! Îmi doresc restituiți banii cheltuiți în valoare de 15.790 de lei în dosarul EUIPO, dar și sporul de lucrări de excepție de 50%, spor luat abuziv, pentru că munca mea și efortul meu merită să fie răsplătite!”, a scris Florin Talpan pe Facebook.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor Vezi toate știrile
Citește și