Închide meniul

Florin Talpan, război total cu şefii de la CSA Steaua: „Doresc să aflu cine minte cu neruşinare!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 octombrie 2023, 16:37

Reclamă
Florin Talpan, război total cu şefii de la CSA Steaua: „Doresc să aflu cine minte cu neruşinare!

Florin Talpan, război total cu şefii de la CSA Steaua

Florin Talpan, în timpul unui interviu / Antena Sport

Florin Talpan este în război total cu şefii de la CSA Steaua şi a anunţă că îi va da în judecată pentru a-şi recupera banii cheltuiţi în procese. Juristul CSA Steaua a postat un mesaj behement pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Talpan s-a enervat după ce cei de la CSA Steaua au remis un comunicat de presă în care au spus că victoria din instanţă cu Gigi Becali se datorează unei munci de echipă.

Florin Talpan, război total cu şefii de la CSA Steaua

„La dosarul cu nr. 48951/3/2017 având ca obiect acțiune în constatare/palmares am început să lucrez de unul singur încă din septembrie 2017. Tot dosarul este muncit de către mine, cu zile și nopti nedormite, pentru studiu, cu emoții în sala de judecată, cu dosare cărate cu cârca la instanță pentru că eu nu aveam șofer să mă ajute cu dosarele!

Nu am fost niciodată ajutat de cineva din club la redactarea acțiunilor sau formularea întâmpinărilor, apărărilor în dosare și sunt foarte curios să aflu cine minte cu nerușinare că acest dosar al palmaresului a fost câștigat în echipă!

Atât timp cât avansez din banii proprii pentru a plăti facturi în dosare, atât timp cât am rezultate și sunt sancționat pentru că am rezultate, doresc să aflu cine minte cu nerușinare, pentru că acest personaj va plăti!

Reclamă

Nici la ora actuală nu am primit banii avansați pentru dosarul cu EUIPO și anunț pe această cale că voi lua măsurile legale pentru recuperarea lor. Niciodată nu am fost felicitat de către colegii mei pentru reușita dosarelor câștigate.

Ieri, Clubul Steaua a dat un comunicat, prin care se lăuda cu munca și reușita mea fără să scrie un cuvânt despre mine sau munca mea! Acest lucru înseamnă invidie și prostie din partea unor persoane care nu au nicio realizare!”, a scris Florin Talpan pe pagina sa de Facebook.

Florin Talpan, umilit şi ameninţat cu concedierea după victoria în instanţă cu FCSB

Florin Talpan ar fi fost umilit şi ameninţat cu concedierea după victoria în instanţă cu FCSB. Juristul CSA Steaua nu a fost amintit în comunicatul emis de club după decizia Curţii de Apel privind palmaresul Stelei.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit fanatik.ro, nu numai că lui Florin Talpan nu i-au fost recunoscute meritele pentru decizia Curţii de Apel, dar el ar fi fost ameninţat cu desfacerea contractului de muncă de către comandantul clubului, Ştefan Bichir. După aceea, Ştefan Bichir i-ar fi transmis lui Florin Talpan că i se poate desface contractul de muncă dacă va mai da declaraţii fără ştirea lui şi a şefilor săi.

Florin Talpan ar fi răbufnit după ce numele lui nu a fost menţionat în comunicatul CSA Steaua de după decizia Curţii de Apel privind palmaresul clubului roş-albastru.

„Chiar nu aveți pic de respect față de mine? Un rând măcar să scrieți de mine în comunicat. Chiar așa nu meritam nimic? Asta e nesimțire pe față! O lipsă de respect cum pur și simplu n-am mai văzut. Chiar așa să mi se ia toate meritele și alții să se împăuneze cu ele?!

Chiar nu mai există respect? Nu meritam și eu acolo un rând în comunicat?! Dar așa se fac treburile aici, m-am obișnuit și nu mai am niciun fel de pretenție”, ar fi răbufnit Florin Talpan la sediul CSA Steaua, potrivit sursei citate.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și