Închide meniul

Florin Talpan, umilit şi ameninţat cu concedierea după victoria în instanţă cu FCSB! Detalii uluitoare

Publicat: 25 octombrie 2023, 14:07

Reclamă
Florin Talpan, umilit şi ameninţat cu concedierea după victoria în instanţă cu FCSB! Detalii uluitoare

Florin Talpan ar fi fost umilit şi ameninţat cu concedierea după victoria în instanţă cu FCSB. Juristul CSA Steaua nu a fost amintit în comunicatul emis de club

Florin Talpan / Facebook

Florin Talpan ar fi fost umilit şi ameninţat cu concedierea după victoria în instanţă cu FCSB. Juristul CSA Steaua nu a fost amintit în comunicatul emis de club după decizia Curţii de Apel privind palmaresul Stelei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit fanatik.ro, nu numai că lui Florin Talpan nu i-au fost recunoscute meritele pentru decizia Curţii de Apel, dar el ar fi fost ameninţat cu desfacerea contractului de muncă de către comandantul clubului, Ştefan Bichir.

Florin Talpan, umilit şi ameninţat cu concedierea după victoria în instanţă cu FCSB! Detalii uluitoare

Sursa citată notează că secretarul de stat Eduard Bahide l-a convocat într-o şedinţă de urgenţă pe comandantul CSA Steaua, Ştefan Bichir, pentru a-l mustra. Şedinţa ar fi durat 3 ore şi jumătate.

După aceea, Ştefan Bichir i-ar fi transmis lui Florin Talpan că i se poate desface contractul de muncă dacă va mai da declaraţii fără ştirea lui şi a şefilor săi.

Florin Talpan ar fi răbufnit după ce numele lui nu a fost menţionat în comunicatul CSA Steaua de după decizia Curţii de Apel privind palmaresul clubului roş-albastru.

Reclamă

„Chiar nu aveți pic de respect față de mine? Un rând măcar să scrieți de mine în comunicat. Chiar așa nu meritam nimic? Asta e nesimțire pe față! O lipsă de respect cum pur și simplu n-am mai văzut. Chiar așa să mi se ia toate meritele și alții să se împăuneze cu ele?!

Chiar nu mai există respect? Nu meritam și eu acolo un rând în comunicat?! Dar așa se fac treburile aici, m-am obișnuit și nu mai am niciun fel de pretenție”, ar fi răbufnit Florin Talpan la sediul CSA Steaua, potrivit sursei citate.

Florin Talpan, în extaz după decizia de la Curtea de Apel: „Victorie! Am fost hulit pe nedrept!” Cere intervenţia lui Ciolacu

Florin Talpan este în extaz după decizia de la Curtea de Apel. Magistraţii au decis ca palmaresul din 1947 şi până în 1998 să aparţine celor de la CSA Steaua.

Reclamă 4 / 0/3

Mai mult, conform deciziei magistraţilor de la Curtea de Apel, Gigi Becali nu se poate folosi nici de palmaresul din perioada 2003 – 2017.

Într-un mesaj postat pe reţelele de socializare, Florin Talpan îi cere lui Marcel Ciolacu să intervină pentru a primi înapoi anumite sporurile care i-au fost tăiate. Talpan şi-a motivat cererea prin performanţele obţine în instanţă în procesele cu FCSB.

„VICTORIE!!!!!!!!!!!! Un alt dosar câștigat de mine în lupta cu FCSB!

‘Respinge cererea conexă privind constatarea dreptului de a utiliza, în perioada 2003-2017, palmaresul fostei echipe de fotbal profesionist. ‘Steaua Bucureşti’, ca neîntemeiată. Menţine dispoziţiile sentinţei referitoare la soluţia în privinţa constatării că palmaresul echipei de fotbal Club Sportiv al Armatei ‘Steaua Bucureşti’ din 1947 şi până în 1998 aparţine reclamantului CSA şi referitoare la soluţia dată cererii conexe vizând perioada 1947-2003′.

„E rezultatul muncii mele”

Stimați domni jurnalişti, înțeleg când nu ‘înțelegeți’ o hotărâre pronunțată și redactată pe ecris, sunt indulgent cu dumneavoastră, dar să mințiți opinia publică cu faptul că cererea conexă privind perioada 2003-2017 ar fi admisă pentru FCSB, asta nu o înteleg! Când habar nu ai, mai bine întrebi, este omenește și este îngăduit! Mulțumesc tuturor jurnaliștilor care m-au întrebat de soluție și care au preluat corect hotărârea!

În privința succesului meu din acest dosar, acesta este rezultatul muncii mele, emoțiilor și nopților nedormite pentru studiu și pentru formularea de apărări, timp în care mi-am neglijat viața personală. Timp în care în loc să fiu apreciat, am fost jignit, hulit, mi s-a pus ‘pumnul în gura’ si am fost sancționat pe nedrept! Și nu doar atât! Am dat mulți bani în avans pentru dosarele împotriva FCSB și nu doar o dată!

„Am fost pedepsit, sancţionat”

Mai mult, am fost și pedepsit, sancționat, fiindu-mi luat sporul pentru lucrări de excepție de 50% bani din salariu, fapt neacceptabil! Nu este normal ca un angajat, un ofițer să plătească bani din propriul buzunar pentru taxe de timbru, pentru traduceri, pentru poștă. Pentru a înainta opoziția la EUIPO am cheltuit din banii mei personali 15.790 lei, bani pe care nu i-am recuperat încă, deoarece în club exista multă incompetență!

Reclamă

Nu este normal ca să am atâtea realizări profesionale si să fiu pedepsit pentru că imi fac treaba cu profesionalism și încredere în forțele mele! Mi s-a luat sporul pentru lucrări de excepție de 50%, pentru că am îndrăznit să fiu bun, să lupt împotriva FCSB! Mi s-a luat sporul pentru lucrări de exceptie de 50%, bani din salariu, tocmai pentru că am îndrăznit să apăr bunurile statului român și pentru că nu am fost de acord (așa cum legea prevede), să accept ca adversarul cu care suntem în litigiu să joace pe terenul propriu, pe Stadionul Steaua, în casa noastră!

Deoarece legea spune că atunci când ești în litigiu, orice relație contractuală încetează! Mi s-au pus multe întrebări de ce am formulat opoziție la înregistrarea mărcii FCSB la EUIPO în penultima zi a termenului. Pentru că, activitatea mea este mereu obstrucționată de persoanele pe care le cunoașteți. Pentru că a trebuit să avansez bani din buzunarul propriu pentru a plăti traducerile, xeroxul si poșta. În total nu mai puțin de 15.790 de lei.

Solicit comandantului clubului să prezinte rezultatele sportive”

Deoarece m-am opus ca FCSB să joace cu Dinamo pe stadionul Steaua, prim-ministrul a trimis Corpul de Control la Clubul Sportiv al Armatei Steaua București, care a constatat că nu am nicio vină. Cu toate acestea, Secretarul de stat Bachide mi-a tăiat sporul pentru lucrări de exceptie de 50%, deși am cele mai mari realizări din club și asta nu doar în litigiile cu FCSB!

Solicit comandantului clubului să prezinte rezultatele sportive obținute de la începutul anului până în prezent. Solicit acordarea sporului pentru lucrări de excepție de 50% care mi-a fost tăiat începând cu iunie 2300×5=11500 lei!

Aștept ca de urgență să îmi primesc cei 15.790 lei avansați din buzunarul propriu în dosarul opoziției și sporul de lucrări de excepție care mi -a fost luat începând cu luna iunie 2023, în mod abuziv și nelegal doar pentru că mi-am permis să apăr interesele clubului împotriva FCSB! Spor pe care ÎL MERIT! Menționez că începând cu anul 2020 acest spor mi-a fost dat sporadic și nu în proporție de 50% cum a fost dat altora care nu au avut și nu au rezultatele mele, doar pentru a mă intimida să nu mai apăr la cel mai înalt nivel interesele Clubului Steaua Bucuresti.

„Aştept de urgenţă ca prim-ministrul să intervină”

NU ÎN ULTIMUL RAND, dacă tot vorbim de performanță, aștept de urgență ca prim-ministrul să intervină așa cum a intervenit și pentru Becali, și să-mi acorde sporul de 50% luat abuziv de Secretarul de Stat Bachide. Dacă tot se vorbește de performanță, eu sunt cel mai performant cu cele mai mari realizări din club!
Eu m-am opus ca FCSB să joace în Ghencea, deoarece FCSB și Becali continuă să ne fure identitatea. Si acum, angajații lui Becali afirmă că joacă la Steau, ci nu la FCSB. Pentru că li se cere! PENTRU CĂ A FI STEAUA ESTE IMPORTANT!

Sunt surprins de atitudinea secretarului de stat Bachide care are un astfel de comportament cu un militar de carieră, care îsi îndeplinește cu onoare obligațiile profesionale, în condițiile în care acesta este numit politic, nu este ofițer de carieră, a terminat facultatea Bioterra, așa a menționat în CV-ul afișat și nu am auzit de vreo performanță a acestuia, așa cum de altfel o cere prim-ministrul!
CONCLUZIONÂND. Muncesc cu abnegație si hotărâre, si am rezultate remarcabile! Îmi doresc restituiți banii cheltuiți în valoare de 15.790 de lei în dosarul EUIPO, dar și sporul de lucrări de excepție de 50%, spor luat abuziv, pentru că munca mea și efortul meu merită să fie răsplătite!”, a scris Florin Talpan pe Facebook.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 22:03 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 2-1. Otele și Bîrligea, spectacol la debutul lui Dan Petrescu. Krasniqi a dat lovitura pentru Giuleșteni 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani Vezi toate știrile
Citește și