Închide meniul

Florin Talpan, reacţie surprinzătoare după promovarea Stelei în Liga 2. „Este o parte din rezultatul muncii mele”

Publicat: 31 mai 2021, 13:18 / Actualizat: 31 mai 2021, 14:52

Reclamă
Florin Talpan, reacţie surprinzătoare după promovarea Stelei în Liga 2. „Este o parte din rezultatul muncii mele

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Florin Talpan, reacţie surprinzătoare după promovarea Stelei în Liga 2

Talpan este convins că roş-albaştrii vor putea să facă şi pasul spre Liga 1, acolo unde i-ar aştepta confruntările cu FCSB. Acesta a profitat de moment pentru a-l ataca din nou pe George Ogăraru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Talpan, reacţie surprinzătoare după promovarea Stelei în Liga 2

Florin Talpan, reacţie surprinzătoare după promovarea Stelei în Liga 2. Juristul de la CSA Steaua i-a „taxat” pe cei din club care primesc salarii de mii de euro.

Victoria de azi este o parte din rezultatul muncii mele de ani de zile! In anul 2014 am inceput sa intreprind demersurile necesare pentru reactivarea sectiei de fotbal, in vederea continuarii traditiilor glorioase ale acestei sectii!

Cu toate ca am avut si inca am multe piedici, munca mea a dat rezultate (contestatia de la AMFB din anul 2018 cand am luptat pentru echipa, demersurile de anul trecut de la FRF pentru ca Steaua sa fie declarata castigatoarea ligii a IV A, de fiecare data impotriva mea fiind depuse plangeri ca sa fiu sanctionat)

Visul meu aproape ca s-a realizat! Pana in liga I mai este doar un pas! Felicitari celor care au depus alaturi de mine eforturi pentru ca aceasta echipa sa promoveze si nicidecum celor care castiga mii de euro pe munca altora!„, a transmis Florin Talpan pe contul său de Facebook.

Reclamă

Florin Talpan, atac la adresa lui George Ogăraru

Salariul lui George Ogăraru este un lucru care îl nemulțumește pe Florin Talpan. Acesta ar fi unul uriaş.

Deși eram primul care meritam să pun piciorul pe stadionul Steaua, acest lucru nu s-a întâmplat! Nu știu cum arată acest stadion! În schimb personaje controversate, se fotografiază cu mândrie pe stadion, își pun poze pe Facebook și câștigă peste patru mii de euro pe lună pentru că așa vrea domnul Hîncu!

Reclamă 4 / 0/3

Nici măcar nu am putut participa la meci! Este rușinos pentru domnul Hîncu și pentru Club, că juristul clubului, datorită căruia Steaua există și azi, să nu poată participa la un meci al echipei”, a declarat Talpan, în luna martie.

Gheorghe Mustaţă, liderul galeriei de la FCSB, a anunţat că George Ogăraru ar încasa, lunar, nu mai puţin de 5000 de euro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și