Închide meniul

Florin Vulturar, ultimele detalii despre situația lui Olimpiu Moruțan! Ce planuri are, de fapt, Galatasaray cu jucătorul român. „Nu e în aceiași parametri cu restul echipei”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 23 septembrie 2021, 19:05

Florin Vulturar, ultimele detalii despre situația lui Olimpiu Moruțan! Ce planuri are, de fapt, Galatasaray cu jucătorul român. „Nu e în aceiași parametri cu restul echipei

Galatasaray, prima victorie în Turcia după șapte etape

Profimedia

Florin Vulturar, impresarul lui Moruțan, a oferit ultimele detalii despre situația fostului jucător de la FCSB. Deși în presa turcă a apărut informația că Moruțan ar putea fi împrumutat, Vulturar a negat categoric această posibilitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Vulturar, ultimele detalii despre situația lui Olimpiu Moruțan

Nu se pune problema ca Olimpiu să plece de la Galatasaray, nici măcar sub formă de împrumut. Sunt informații venite din Turcia, care nu au acoperire. Nimeni nu i-a transmis așa ceva jucătorului și nici mie. Cei din club sunt foarte mulțumiți de el.

E adevărat că nu e în aceiași parametri fizici cu restul echipei, nu e sută la sută, dar va fi. Și Fatih Terim e mulțumit de el. E abia la început, mai are nevoie de timp de acomodare”, a declarat Florin Vulturar, potrivit prosport.ro.

În acest sezon, Moruțan a bifat 4 meciuri în campionatul Turciei și o partidă în grupele Europa League. Românul a contribuit cu o singură pasă decisivă pentru Galatasaray în aceste meciuri.

Presa din Turcia, presiune uriașă pe Olimpiu Moruțan

Azi dimineață, presa din Turcia scria că Fatih Terim s-a hotărât în privinţa lui Olimpiu Moruţan, la nici o lună după ce l-a transferat pe mijlocaşul de 22 de ani de la FCSB.

Reclamă

Conform jurnaliștilor turci, Antrenorul lui Galatasaray nu a fost convins de calităţile internaţionalului român, chiar dacă gruparea Cim Bom a plătit o sumă importantă.

Fotospor anunţă că se caută soluţii pentru împrumutul lui Moruţan încă din această iarnă. Sunt două posibile destinaţii.

A început să se vorbească despre câțiva jucători tineri, că ar urma să fie împrumutați la iarnă pentru a juca mai mult și a-și crește nivelul. Printre aceștia se află și Olimpiu Moruțan, pentru care s-au plătit 5,7 milioane de euro. Fatih Terim ar vrea să-l trimită într-un campionat în care tinerii se dezvoltă foarte bine, precum cel al Belgiei sau Olandei„, au scris turcii de la fotospor.com.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
Vezi toate știrile
Citește și