Închide meniul
NEWS ALERT

Olimpiu Moruţan are zilele numărate la Galatasaray. Nu l-a convins pe Fatih Terim. „Va fi împrumutat la iarnă”. Unde ar putea ajunge internaţionalul român

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 septembrie 2021, 14:18

Olimpiu Moruţan are zilele numărate la Galatasaray. Nu l-a convins pe Fatih Terim. „Va fi împrumutat la iarnă. Unde ar putea ajunge internaţionalul român

Olimpiu Moruţan, pe picior de plecare de la Galatasaray

Profimediaimages

Terim şi-a pierdut răbdarea după eşecul suferit de Galatasaray pe terenul lui Kayserispor, scor 0-3, în etapa a 6-a din campionatul Turciei. Jurnaliştii de la Fotospor anunţă că se caută soluţii pentru împrumutul lui Moruţan încă din această iarnă. Sunt două posibile destinaţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruţan ar putea fi împrumutat de Galatasaray

Fosta „perlă” a lui Becali a oferit o pasă decisivă în cele patru meciuri jucate la echipa la care a fost adus şi Alexandru Cicâldău.

A început să se vorbească despre câțiva jucători tineri, că ar urma să fie împrumutați la iarnă pentru a juca mai mult și a-și crește nivelul. Printre aceștia se află și Olimpiu Moruțan, pentru care s-au plătit 5,7 milioane de euro. Fatih Terim ar vrea să-l trimită într-un campionat în care tinerii se dezvoltă foarte bine, precum cel al Belgiei sau Olandei„, au scris turcii de la fotospor.com.

Valeriu Iftime și-a pierdut răbdarea cu Gigi Becali

Olimpiu Moruțan s-a transferat în această vară de la FCSB la Galatasaray, iar clubul lui Gigi Becali le datorează câteva procente și celor de la FC Botoșani, vechea echipă a fotbalistului.

Doar că Gigi Becali nu i-a trimis nici până acum banii lui Valeriu Iftime, la aproape o lună de la transferul lui Moruțan la Galatasaray.

Reclamă

Nu nu, n-am luat. Nu-mi e frică de bani cu domnul Becali dar nu știu care sunt regulile contractului. Cât, cum. Presa îmi spune ceva, dumnealui mi-a spus mie altceva, adică aproape 5 milioane de euro. Una peste alta, am nevoie de banii pentru Moruțan și sper să îi primesc, nu știu, habar n-am când”, a dezvăluit Valeriu Iftime, la AS.ro LIVE.

FCSB l-a cedat, în această vară, pe Olimpiu Moruțan. Jucătorul a ajuns la Galatasaray, iar Gigi Becali a anunțat că a luat în schimbul său 4.2 milioane de euro, plus un bonus de 1.5 milioane de euro, în funcție de performanțe.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și