Închide meniul

Florinel Coman nu scapă de necazuri! Vedeta lui FCSB s-a accidentat şi a ieşit din antrenament. Ce probleme a acuzat

Antena Sport Publicat: 10 martie 2021, 14:29

Reclamă
Florinel Coman nu scapă de necazuri! Vedeta lui FCSB s-a accidentat şi a ieşit din antrenament. Ce probleme a acuzat

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Florinel Coman a acuzat probleme medicale şi ar putea rata meciul dintre UTA şi FCSB

Florinel Coman s-a accidentat la un antrenament efectuat după meciul cu Gaz Metan. Coman a acuzat dureri în zona inghinală şi nu a putut termina şedinţa de pregătire, scrie prosport. Coman ar putea rata duelul cu UTA Arad, programat pe 13 martie, în etapa a 27-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman s-a accidentat şi ar putea lipsi al doilea meci la rând de la FCSB

Florinel Coman a lipsit şi runda trecută. El a fost suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene la meciul cu Gaz Metan, câştigat dramatic de roş-albaştrii cu 1-0, în al doilea minut al prelungirilor. 

Coman a marcat ultima dată la începutul lunii decembrie chiar într-un meci cu UTA, viitoarea adversară a roş-albaştrilor. În actualul sezon, Coman a adunat 2 goluri şi 7 pase decisive în 20 de meciuri jucate în toate competiţiile. 

Coman a fost transferat de FCSB de la Viitorul cu 3 milioane de euro, în vara lui 2017. El este cotat acum la 5,5 milioane de euro, de transfermarkt.de.

Florinel Coman aşteaptă decizia Poliţiei

Luna trecută, Florinel Coman a fost prins în timp ce conducea cu 165 km/h pe "Autostrada Soarelui". Poliţiştii au descoperit că permisul prezentat de el nu este înregistrat în România. "De ce să mă supăr?! Oricărui om i se întâmplă aşa ceva", l-a liniştit Becali pe jucătorul în vârstă de 22 de ani. 

Reclamă
Reclamă 4

"Are carnet! Dar ei nu ştiu, pentru că l-a luat în Ucraina. E valabil, dar ei au verificat doar aici, în România, şi nu era. Trebuia să îl înregistreze. Nu-i problemă. Îi dă o amendă pentru că nu l-a înregistrat", a mai spus Gigi Becali, pentru As.ro.

Recomandări

Cum se va încheia meciul România - Belgia de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:23

LIVE VIDEOA treia sesiune de antrenamente de la Formula 1 e ACUM în AntenaPLAY! Calificările sunt la ora 17:00 (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY)

13:19

„Îl roade” Ce a remarcat Bănel Nicoliţă la Ianis Hagi, după ce decarul naţionalei a fost rezervă în meciul România – Ucraina 3-0

13:00

România – Belgia, la EURO 2024 | Totul despre meciul care ar putea să le aducă tricolorilor calificarea în optimi la EURO 2024!

12:45

România – Belgia, la EURO 2024 | Selecţionerul Belgiei, de 7 ori mai bine plătit decât Edi Iordănescu! Salariile avute de cei doi

12:42

FCSB, două meciuri amicale în cantonamentul din Olanda

12:21

Turcia – Portugalia LIVE TEXT (19:00). Spectacol cu Cristiano Ronaldo şi Arda Guler

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 4 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 5 FotoAdrian Mutu, mesaj emoţionant pentru fiica sa cea mare: „Te iubesc!” Adriana a întors toate privirile la braţul tatălui său 6 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52)
Citește și