Închide meniul

Karim Benzema, primele tensiuni în Arabia Saudită! Francezul e în conflict cu antrenorul lui Al-Ittihad

Alex Masgras Publicat: 23 august 2023, 19:36

Reclamă
Karim Benzema, primele tensiuni în Arabia Saudită! Francezul e în conflict cu antrenorul lui Al-Ittihad

Karim Benzema, primele tensiuni în Arabia Saudită

Karim Benzema, în tricoul lui Al-Ittihad / Profimedia

Karim Benzema, primele tensiuni în Arabia Saudită! Atacantul francez nu se află în relaţii bune cu Nuno Espirito Santo, antrenorul campioanei Al-Ittihad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul portughez nu crede că profilul fostului jucător de la Real Madrid se potriveşte cu stilul campioanei din Arabia Saudită şi se pare că Nuno Espirito Santo nu l-a dorit pe Balonul de Aur la echipa sa.

Karim Benzema, primele tensiuni în Arabia Saudită! Francezul e în conflict cu antrenorul lui Al-Ittihad

Cluburile din Arabia Saudită au avut o vară extrem de interesantă, după ce au adus mai mulţi jucători de top din campionatele europene. După debutul în noul sezon încep să apară şi primele probleme.

Presa din Arabia Saudită, citată de as.com, anunţă un conflict între Karim Benzema şi Nuno Espirito Santo, antrenorul lui Al-Ittihad.

Antrenorul portughez consideră că Balonul de Aur nu se potriveşte stilului echipei pe care o antrenează. Mai mult, în ciuda eforturilor făcute de campioana din Arabia Saudită de a îl transfera pe Karim Benzema, se pare că Nuno Espirito Santo nu ar fi cerut niciodată realizarea acestei mutări. În ceea ce îl priveşte pe francez, acesta s-ar fi adresat deja conducerii în ceea ce priveşte „tratamentul neprofesionist” al antrenorului.

Reclamă

Totul ar fi început după ce Nuno Espirito Santo a refuzat să îi ofere banderola de căpitan lui Karim Benzema. Fostul atacant al lui Real Madrid şi-ar fi dorit să poarte banderola, ţinând cont de experienţa sa, dar antrenorul portughez l-a ales pe Romarinho. Karim Benzema nu a fost prezent la ultimul antrenament al lui Al-Ittihad şi a cerut conducerii să găsească o soluţie.

Karim Benzema a evoluat în primele două etape ale noului sezon în care Al-Ittihad s-a impus fără să primească gol, cu Al-Raed (3-0) şi Al-Tai (2-0), dar atacantul francez nu a reuşit să înscrie. În schimb, el a oferit o pasă de gol în meciul din prima etapă cu Al-Raed.

Acest scandal vine la doar câteva zile după informaţiile apărute în Arabia Saudită legate de dorinţa portughezului Jota, transferat în această vară de la Celtic pentru 30 de milioane de euro, de a pleca de la Al-Ittihad.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo, scene uluitoare la ultimul meci al lui Al-Nassr

Cristiano Ronaldo a oferit scene uluitoare la ultimul meci al lui Al-Nassr. Starul lusitan a cerut să i se acorde cinci penalty-uri în timpul meciului, iar la pauză a avut o discuţie aprinsă cu centralul partidei.

Al-Nassr s-a calificat în grupele Ligii Campionilor Asiei, după victoria cu 4-2 reuşită în faţa celor de la Al-Ahli Dubai.

Meciul a fost unul extrem de tensionat pentru Cristiano Ronaldo. Starul lusitan a fost faultat de către adversari, şi de cinci ori a cerut penalty.

Arbitrul însă nu a dictat nicio lovitură de la punctul cu var, fapt care i-a provocat o criză de nervi lui CR7, la pauza meciului.

Camerele de filmare au surprins momentul în care Cristiano Ronaldo a mers la centralul Fu Ming şi i-a reproşat acestuia că nu a acordat nicio lovitură de la punctul cu var. „Trezeşte-te”, a fost mesajul tăios pe care CR7 i l-a transmis arbitrului.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
Vezi toate știrile
Citește și