Închide meniul
VIDEO

A fost show în tribune la Olympique Marseille – AEK Atena! Ce s-a întâmplat înainte de startul partidei din Europa League

Alex Ioniță Publicat: 26 octombrie 2023, 21:28

Reclamă
A fost show în tribune la Olympique Marseille – AEK Atena! Ce s-a întâmplat înainte de startul partidei din Europa League

A fost show în tribune la Olympique Marseille - AEK Atena

Fanii lui Olympique Marseille / Profimedia

A fost show în tribune la Olympique Marseille – AEK Atena. Fanii celor două formații s-au ridicat la cel mai înalt nivel. De asemenea, suporterii echipei franceze au oferit și un moment senzațional, cum rar se vede în lumea fotbalului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele două grupuri de suporteri sunt înfrăținte deja de câteva decenii. Astfel, vizita grecilor de la AEK pe „Stade Velodrome” a fost un motiv de sărbătoare pentru fanii francezilor, dar și pentru oaspeții acestora, având în vedere faptul că ultima întâlnire a celor două formații a avut loc în 1989.

A fost show în tribune la Olympique Marseille – AEK Atena. Coregrafie impresionantă pe „Velodrome”!

Înainte de startul duelului din etapa a 3-a a grupelor UEFA Europea League, fanii celor de la Olympique Marseille au afișat o coregrafie de senzație. Aceștia au ridicat un desen cu doi bărbați îmbrățișați, unul cu însemnele lui AEK Atena, iar celălalt cu cele ale lui OM. Astfel, suporterii au celebrat venirea „fraților” de la AEK Atena pe „Velodrome”!.

De asemenea, tot înainte de meci, cele două grupuri de suporteri au oferit un moment rar pentru lumea fotbalului mondial. Aceștia s-au deplasat la stadion, împreună, într-un singur grup, ceea ce rar se vede la orice meci.

Reclamă

Cele două formații fac parte din grupa B a UEFA Europa League, alături de Ajax Amsterdam și de Brighton.

Scandal imens la Olympiakos – Panathinaikos

Haosul a fost provocat de o petardă aruncată din tribunele arenei care l-a lovit în cap pe Juancar, jucător de rezervă al oaspeților.

Reclamă 4 / 0/3

După ce jucătorul oaspeților a fost lovit de respectivul obiect pirotehnic, cei de la Panathinaikos nu au mai dorit să continue partida și au plecat la vestiare.

După ce a fost lovit, fundașul spaniol al oaspeților a fost luat cu targa de pe teren și transportat la spital. Potrivit informațiilor oferite de sportal.gr, jucătorul era amețit și nu putea auzi.

Meciul dintre Olympiakos și Panathinaikos a fost oprit definiti, după ce oaspeţii au refuzat să intre pe teren şi după ce au fost avertizaţi că ar putea pierde la masa verde. Cazul acestui meci se va judeca la comisii.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
Vezi toate știrile
Citește și