Închide meniul

„A prestat bine! Și-a făcut treaba!”. Italienii îl cer în continuare pe Ciprian Tătărușanu în poarta lui AC Milan

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 26 decembrie 2022, 13:53

A prestat bine! Și-a făcut treaba!”. Italienii îl cer în continuare pe Ciprian Tătărușanu în poarta lui AC Milan

Ciprian Tătărușanu, meci de coșmar în AC Milan - Sassuolo

Ciprian Tătărușanu/Profimedia

Italienii îl cer în continuare pe Ciprian Tătărușanu în poarta lui AC Milan!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Tătărușanu a devenit titular în poarta campioanei AC Milan, după ce Mike Maignan s-a accidentat. Însă, în presa din Italia, se vorbește despre faptul că oficialii milanezi caută un înlocuitor pentru „Tătă”.

Italienii îl cer în continuare pe Ciprian Tătărușanu în poarta lui AC Milan

Mario Ielpo, fost portar la AC Milan cu peste 100 de meciuri jucate în Serie A, susține că i-au plăcut evoluțiile lui Ciprian Tătărușanu și că „Diavolii” ar trebui să conteze în continuare pe serviciile internaționalului român, până la revenirea lui Mike Maignan.

„A arătat că poate îndeplini acest rol. A jucat des, deci a spart deja gheața de mult. Nu este ușor să joci când știi că Maignan este unul dintre cei mai buni fotbaliști de la AC Milan.

A prestat bine, a avut câteva scăpări, dar și-a făcut treaba. Există o diferență clară de nivel între cei doi, dar Tătărușanu a dovedit că este o rezervă de încredere.

Reclamă

Nu aș aduce alt portar decât dacă aș ști că Maignan lipsește următoarele șase luni, pentru că nu poți să îl ai doar pe Tătărușanu în Champions League.

Cragno și Sportiello? Sunt doi portari care îmi plac, dar nu e ușor să aperi la AC Milan.

Nu e cert că ar veni și ar deveni imediat titulari. E foarte greu să transferi un portar titular în ianuarie”, a spus Ielpo, conform calciomercato.it.

Reclamă 4 / 0/3

Ciprian Tătărușanu, 12 meciuri pentru AC Milan

În actualul sezon, Ciprian Tătărușanu a bifat 12 meciuri în poarta celor de la AC Milan.

Goalkeeper-ul, în vârstă de 36 de ani, a fost transferat de AC Milan, în toamna lui 2020, de la Olympique Lyon, pentru un milion de euro. Acesta mai are contract până în vara lui 2023 cu Diavolii, care, în acest moment, se află pe locul 2 din Serie A, cu 33 de puncte obținute după 15 meciuri jucate.

Recomandări
  • Italienii îl cer în continuare pe Ciprian Tătărușanu în poarta lui AC Milan

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și