Închide meniul

Vești bune pentru Ciprian Tătărușanu! Românul ar putea apără în continuare pentru AC Milan

Sebastian Cristian Publicat: 25 decembrie 2022, 11:54

Reclamă
Vești bune pentru Ciprian Tătărușanu! Românul ar putea apără în continuare pentru AC Milan

Ciprian Tătărușanu, meci de coșmar în AC Milan - Sassuolo

Ciprian Tătărușanu/Profimedia

Vești bune pentru Ciprian Tătărușanu! Românul ar putea apără în continuare pentru AC Milan. Mike Maignan, titularul de drept, nu s-a refăcut după accidentarea suferită în septembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După pierderea francezului, Stefano Pioli s-a bazat pe goalkeeper-ul român, atât în meciurile de campionat, cât și în cele de Champions League.

Vești bune pentru Ciprian Tătărușanu! Românul ar putea apără în continuare pentru AC Milan

Conform presei italiene, oficialii clubului milanez își doresc să aducă un portar în această iarnă. Prima opțiune a fost Marco Sportiello, fotbalistul celor de la Atalanta. Cluburile nu s-au înțeles însă, iar transferul a picat.

Ca urmare, AC Milan îl va aduce pe portarul italian în vara viitoare cel mai devreme. Din acest motiv, milanezii se vor baza pe serviciile lui Ciprian Tătărușanu și în returul sezonului.

Dacă Mike Maignan nu va fi 100% apt în luna ianuarie, atunci fotbalistul român se va afla în poarta rossonerilor în primul meci din 2023, pe 4 ianuarie, cu Salernitana.

Reclamă

În actualul sezon, Tătărușanu a bifat 12 prezențe în tricoul lui AC Milan, 4 dintre acestea fiind în Liga Campionilor.

Ciprian Tătăruşanu şi Ionuţ Radu, primii în topul celor mai slabi portari din Serie A

Ciprian Tătăruşanu şi Ionuţ Radu ocupă primele două locuri în topul celor mai slabi portari din Serie A. Clasamentul a fost întocmit de o publicaţie din Italia, care le-a acordat note celor doi români pentru prestaţiile din actualul sezon.

Jurnaliştii de la Calcio Mercato nu i-au iertat pe Ciprian Tătăruşanu şi Ionuţ Radu. Italienii notează faptul că cei doi portari români au avut evoluţii modeste la AC Milan, respectiv Cremonese, după prima jumătate a sezonului.

Reclamă 4 / 0/3

„Efectul absenței lui Maignan se resimte în acest clasament, întrucât primul loc este ocupat, în mod surprinzător, chiar de către înlocuitorul lui. Este vis sau realitate?

Românul a încasat 7 goluri în 8 meciuri. Paradoxal, conform cifrelor, s-a descurcat chiar mai bine decât titularul de drept”, notează sursa citată mai sus.

Jurnaliştii din Peninsulă nu l-au uitat nici pe Ionuţ Radu, şi îl asociază cu o plecare de la Cremonese, după startul dezastruos de sezon al echipei.

„Câteva greșeli pentru echipa lui, amplificate de cea recentă din tricoul lui Inter, plus câteva parade bune.

A avut și ghinion: accidentarea din meciul cu Napoli. Cele 19 goluri încasate până acum au înclinat balanța către o despărțire de Cremonese. Pentru că, în acest moment, cine îl va mai putea scoate din poartă pe Carnesecchi?”, au mai notat cei de la calciomercato.com.

Topul celor mai slabi portari din Serie A este completat de goalkeeper-ul lui Atalanta, Musso, cel de la Bologna, Skorupski, pe locul cinci fiind portarul lui Sassuolo, Consigli.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și