Închide meniul

„Acesta este principalul meu obiectiv!”. Ianis Hagi, interviu emoţionant pentru Sky Sports. Ce a spus despre cel mai dificil moment al carierei

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 februarie 2023, 11:35

„Acesta este principalul meu obiectiv!. Ianis Hagi, interviu emoţionant pentru Sky Sports. Ce a spus despre cel mai dificil moment al carierei

Ianis Hagi a jucat doar şapte minute în Rangers - Celtic 0-1

Ianis Hagi / Profimediaimages

  • Ianis Hagi, gata să joace în Rangers – Celtic
  • Ce a declarat mijlocaşul român

Ianis Hagi a oferit un interviu emoţionant înaintea derby-ului Rangers – Celtic, din Cupa Ligii Scoţiei. Mijlocaşul în vârstă de 24 de ani este nerăbdător să îşi revină la cea mai bună formă şi să îi încânte pe fanii de pe Ibrox.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiul lui Gică Hagi s-a recuperat după accidentarea horror suferită în luna ianuarie a anului trecut. Totuşi, încă nu a reuşit să joace 90 de minute. În campionat a bifat 18 minute cu St. Johnstone, iar în Cupă a evoluat o repriză în victoria cu Patrick Thistle, scor 3-2.

Ianis Hagi, interviu emoţionant înainte de Rangers – Celtic

Ianis a anunţat că şi-a fixat deja un obiectiv important în 2023. Îşi doreşte să fie mai bun decât era înainte să se opereze şi să stea un an în afara terenului.

Reclamă

Mă simt bine. De trei ani, de când sunt aici, am tot văzut clubul cum evoluează. A dovedit tuturor că ne îndreptăm în direcţia bună.

Eu sunt foarte fericit, extrem de încântat. Este fantastic să mă antrenez din nou şi să intru în rutina jucătorului de fotbal. Dar în acelaşi timp trebuie să fiu realist, să înţeleg la ce nivel este corpul meu. Să înţeleg că nu am mai jucat timp de un an. Vreau să îmi revin fizic şi să fiu chiar mai bun decât înainte!

Reclamă

A fost dificil din punct de vedere mental. Această accidentare este mai grea din punct de vedere mental decât fizic. Fizic de recuperezi, dar mental îţi lasă o cicatrice. Vei trece peste, vei accepta ce s-a întâmplat? M-am descurcat destul de bine. Au fost urcuşuri şi coborâşuri cu familia, cu clubul şi toată lumea pe care o iubesc. Încurajările pe care le-am primit au fost incredibile. Nu puteam cere mai mult de atât, m-au ajutat să trec peste acest moment dificil al carierei. Acum, singurul lucru care mă interesează este prezentul şi viitorul. Vreau doar să devin mai bun decât am fost înainte, e principalul obiectiv pe care îl am.

Cred că staff-ul medical a fost fără greşeală, mi-a spus ce am de făcut, la ce să mă aştept şi la ce să nu mă aştept. În momentul în care am primit undă verde de la el, m-am dăruit 100%. Aşa sunt eu, nu pot să fac lucrurile la 50% sau 60%. Dau mereu 100%, chiar şi mai mult şi e nevoie de oameni ca să mă oprească. Dar aşa sunt, asta mă defineşte ca om. Sper să îmi revin cât mai repede şi să joc 90 de minute„, a declarat Ianis Hagi pentru Sky Sports, citat de ibroxnews.com.

În luna decembrie, Ianis a avut parte de o surpriză din partea conducerii şi i s-a propus prelungirea contractului. Fiul „Regelui” a semnat o nouă înţelegere. 15 goluri în 73 de meciuri a înscris Ianis pentru scoţieni.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis Hagi, în vârstă de 24 de ani, a ajuns prima dată la Rangers sub formă de împrumut în ianuarie 2020 și a ieșit prima dată la rampă gratie dublei de neuitat din victoria cu Braga, în Europa League. Românul a jucat un rol important în titlul de campioană cucerit de Rangers în sezonul 2020/21. A înscris atunci şapte goluri.

Ianis s-a remarcat în fotbalul mare la echipa tatălui său. A fost debutat de „Rege”, în Liga 1, la 16 ani şi o lună. În 2015 a fost cel mai tânăr căpitan din istoria campionatului României. Avea atunci 16 ani, 9 luni şi 22 de zile.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: "Este impresionant"
Fotbal extern • 18:12
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant”
Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis
Echipa naţională • 18:00
Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui”
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”