Închide meniul
NEWS ALERT

Ianis Hagi și-a prelungit contractul cu Rangers! Anunțul oficial făcut de clubul scoțian

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 decembrie 2022, 19:40

Ianis Hagi și-a prelungit contractul cu Rangers! Anunțul oficial făcut de clubul scoțian

Ianis Hagi, Rangers

Ianis Hagi, în timpul unui meci pentru Rangers / Getty Images

Ianis Hagi și-a prelungit contractul cu Rangers. Clubul scoțian a făcut anunțul oficial joi, pe rețelele sociale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiul lui Gică Hagi a precizat că este încântat după ce a semnat o nouă înțelegere cu fosta campioană a Scoției.

Ianis Hagi și-a prelungit contractul cu Rangers

„Istoria pe care o are acest club te împinge în fiecare zi, pe teren și în afara terenului, să fii un jucător mai bun și o persoană mai bună.

Îmi place să cred că am lăsat ceva în urma mea și le-am oferit amintiri foarte bune fanilor, dar încă simt că nu am făcut tot ce îmi doresc. Mai am o mulțime de lucruri de arătat și de oferit acestui extraordinar grup de oameni de la Rangers, precum și fanilor. Abia aștept să revin!”, a spus Ianis Hagi, pentru site-ul oficial al lui Rangers. 

Noul antrenor al lui Rangers, Michael Bale, a anunțat că Ianis Hagi este o piesă de bază în planurile sale la echipă.

Reclamă

„Sunt încântat atât pentru Ianis, cât și pentru club, că a convenit acest nou contract cu noi. Este cineva care a avut un impact masiv atât pe teren, cât și în afara acestuia. Va fi un mare atu pentru noi când se va întoarce după accidentare. Personalitatea lui și profesionalismul remarcabil sunt importante pentru grupul nostru și aștept cu nerăbdare să lucrez cu el și mai aproape odată ce se întoarce”, a spus și Michael Bale.

Cifrele lui Ianis Hagi la Rangers

Ianis Hagi, în vârstă de 24 de ani, a ajuns prima dată la Rangers sub formă de împrumut în ianuarie 2020 și a ieșit prima dată la rampă gratie dublei de neuitat din victoria cu Braga, în Europa League.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis a adunat 13 apariții în primul său sezon în Scoția, iar în vara lui 2020 a fost transferat definitiv. De atunci, a mai jucat 73 de partide, cu un total de 15 goluri în dreptul său.

Românul a jucat un rol important în titlul de campioană cucerit de Rangers în sezonul 2020/21, cu opt goluri și numeroase pase decisive. În stagiunea precedentă, Ianis Hagi a suferit o accidentare gravă la genunchi și nu a mai jucat din luna ianuarie.

Fiul lui Gică Hagi a revenit recent la antrenamente. Acesta a trecut printr-un program de recuperare riguros și foarte detaliat, coordonat de echipa medicală a clubului.

Prin ce a trecut Ianis Hagi după ce a fost operat

Când eram doar în cârje, nu puteam face mare lucru. Am stat aici în Glasgow şi apoi o perioadă în Amsterdam. Trebuie să mulţumesc clubului pentru asta, au fost cu adevărat deschişi la ceea ce a fost bun din punct de vedere mental pentru mine. Am fost la Amsterdam, acasă în România.

A fost foarte important pentru mine şi, evident, în toate aceste perioade am avut întotdeauna kinetoterapeutul cu mine şi am muncit mereu încercând să mă întorc cât mai curând posibil. Am fost în Portugalia în pre-sezon şi am avut o săptămână liberă. A fost singura mea săptămână liberă din ultimele nouă luni şi jumătate.

A fost foarte bine să mă întorc aici, să fiu alături de echipă. Vrei să fii aici, vrei să fii în preajma băieţilor, aşa că a fost greu din punct de vedere mental şi fizic, dar văd că sunt aproape de destinaţia mea finală şi nu există un sentiment mai bun„, a spus Hagi.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și