Închide meniul

Acuzele unui fotbalist din Premier League. ”Jucătorii sunt folosiți ca niște șoareci de laborator”

Antena Sport Publicat: 20 mai 2020, 8:49

Acuzele unui fotbalist din Premier League. ”Jucătorii sunt folosiți ca niște șoareci de laborator”

DPA Images / Martin Rickett via hepta

Acuzele unui fotbalist din Premier League. ”Jucătorii sunt folosiți ca niște șoareci de laborator”

  • Un jucător din Premier League face declarații șocante
  • El susține că jucătorii sunt tratați ca niște șoareci de laborator
  • Au fost depistate șase cazuri de Covid-19 în Premier League

Rose, unul dintre componenții naționalei Angliei, a comentat situația din Premier League la podcastul ”Lockdown Tactics”, care este găzduit de Kris Boyd, fostul atacant al Scoției.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Danny Rose: ”Jucătorii sunt tratați ca niște șoareci de laborator”

”Vreau să revină fotbalul cât mai repede. Știu că oamenii sunt mai speriați de această pandemie de coronavirus, dar nu am venit aici ca să mă plâng. Dar faptul că oamenii își doresc ca noi, fotbaliștii, să revenim pe teren, e ca și cum am fi tratați ca niște șoareci de laborator, pentru a vedea dacă funcționează sau nu această perioadă.

Îmi imaginez cum oamenii stau acasă în fața televizoarelor, ne urmăresc pe noi și spun că primim foarte mulți bani, așa că trebuie să ne întoarcem. Nu vreau să îmi pun în pericol sănătatea doar pentru distracția oamenilor. Nu vreau să mă implic în așa ceva”, a mărturisit Rose.

Reclamă

Cazuri noi de coronavirus în Premier League

Englezii au primit o lovitură importantă. Au stabilit să reia campionatul luna viitoare, dar a apărut o criză de proporţii. Şase persoane de la trei cluburi din Premier League sunt infectate cu coronavirus.

În total au fost făcute 748 de teste pe jucătorii şi staff-ul de la 19 echipe. Şase au fost pozitive şi au apărut mari semne de întrebare în privinţa "Project Restart". 92 de meciuri mai sunt de disputat.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou
Premier League • 18:50
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Premier League • 21 mart., 17:01
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Kevin De Bruyne, după ce a înscris în Newcastle - Manchester City
Premier League • 13 ian., 22:03
Kevin De Bruyne, prestaţie magnifică la revenirea în Premier League! Belgianul a orchestrat revenirea spectaculoasă a cetăţenilor
Pep Guardiola îl consolează pe Ederson, după ce brazilianul s-a accidentat în Newcastle - Manchester City
Premier League • 13 ian., 20:34
Coşmarul continuă pentru Pep Guardiola la Manchester City! Ederson s-a accidentat şi fanii dau vina pe VAR
Radu Drăguşin a semnat cu Tottenham
Premier League • 11 ian., 21:40
Radu Drăguşin, primit cu braţele deschise la Tottenham! Mesaje geniale din partea fanilor lui Spurs: „Maldini de România”