Închide meniul

Adevăratul motiv pentru care Octavian Şovre i-a cerut autograf lui Haaland! Gestul emoţionant făcut de arbitru: "Ne-a ajutat mult în toți acești ani!"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 7 aprilie 2021, 17:11

Adevăratul motiv pentru care Octavian Şovre i-a cerut autograf lui Haaland! Gestul emoţionant făcut de arbitru: "Ne-a ajutat mult în toți acești ani!"

captură BT Sport

Octavian Șovre s-a retras

Asistentul român a fost aspru criticat pentru un gestul petrecut la finalul partidei. Şovre a fost filmat pe tunelul care duce la vestiare în timp ce îi cere un autograf lui Erling Haaland. Norvegianul a acceptat solicitarea oficialului român, iar englezii au luat foc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Şovre, pus la zid pentru un gest umanitar

Adevăratul motiv pentru gestul lui Şovre a ieşit la iveală. Acesta strânge suveniruri de la fotbaliști de top pentru a le dona unui centru pentru terapia adulților care suferă de autism grav, scrie Gazeta Sporturilor. Astfel, cele două două cartonaşe cu semnătura lui Haaland vor ajunge la S.O.S. Autism Bihor, unde vor fi scoase la licitaţie în cadrul unei gale.

"Acel autograf e pentru o cauză nobilă. Poate lumea nu știe, dar Tavi e implicat direct în sprijinirea acestei Asociații, prin care funcționează acest singur centru acreditat pentru adulții cu forme grave de autism din Bihor. Sunt doar 5 în toată țara. N-am cuvinte să vorbesc despre Tavi Șovre fiindcă ne-a ajutat mult în toți acești ani!", a declarat Simona Zlibuț, președinta Asociației S.O.S Autism Bihor, pentru sursa citată.

EXCLUSIV | Octavian Şovre, criticat de Adrian Porumboiu

Fără să ştie motivul din spatele deciziei, Adrian Porumboiu, fostul arbitru FIFA, a criticat atitudinea lui Octavian Şovre la finalul meciului dintre Manchester City şi Borussia Dortmund din turul sferturilor de finală ale Champions League.

"Era dincolo de orice fel de comentariu să iei autograf ca arbitru pe teren. Faptul că a făcut-o pe tunel… şi acolo e discutabil. Atât a vrut să fie el de mândru, cu ghilimelele de rigoare, atât a fost.

Reclamă

Nu văd nicun sens pentru care să-i dea autograf, indiferent pentru cine era. Asta este valoarea lui. Mărimea, micimea unui om sunt determinate şi de comportamentul pe care îl are.

S-a transformat şi în fibra noastră naţională, când îi vedem şi pe alţi demnitare, politicieni cât de mult se ploconesc şi cât de mult se înconvoaie în faţa unor personalităţi străine, nu este scoasă din context atitudinea lui Şovre", a spus Porumboiu, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:47 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. Moldovenii au deschis scorul după două gafe uriaşe în apărarea „câinilor”! Moura şi-a dat autogol! 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și