Închide meniul

Adevăratul motiv pentru care Olimpiu Moruţan nu s-a impus la Galatasaray: „E un handicap, sigur că e un blocaj”. Ce se întâmplă cu fostul mijlocaş de la FCSB

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 aprilie 2022, 12:40

Adevăratul motiv pentru care Olimpiu Moruţan nu s-a impus la Galatasaray: „E un handicap, sigur că e un blocaj. Ce se întâmplă cu fostul mijlocaş de la FCSB

Olimpiu Moruțan nu a reuşit să se impună la Galatasaray

Profimedia

Olimpiu Moruţan a fost transferat de Galatasaray cu 3.5 milioane de euro, dar nu a confirmat în campionatul Turciei. Mijlocaşul de 22 de ani a fost titular în numai 13 meciuri din acest sezon şi a înscris trei goluri. Gruparea Cim Bom trece prin unul dintre cele mai grele momente din istorie şi ocupă locul 14 în Super Lig.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Galatasaray a pierdut, duminică, derby-ul cu Fenerbahce, scor 0-2. Moruţan a intrat în ultimele 6 minute în partida în care Cicâldău a fost titularizat de Domenec Torrent. Victor Becali a dezvăluit care este principalul motiv pentru care fostul jucător de la FCSB nu s-a adaptat în Turcia.

Olimpiu Moruţan are probleme de adaptare la Galatasaray: „E un blocaj în cazul lui”

Internaţionalul român are dificultăţi în a se înţelege cu coechipierii săi, dar şi cu staff-ul tehnic.

Ce să se întâmple? Să cred că nu-l băgau ăia că trebuie să-i dea FCSB bani Botoșaniului? Cum să cred asemenea bazaconii? (…) L-a dorit Terim, a început binișor, apoi a apărut lipsa rezultatelor, s-a schimbat și antrenorul. Asta a fost povestea lui Moruțan, nu e foarte complicată.

Nevorbind limba engleză, pentru Moruțan e un handicap, mai ales într-o echipă unde sunt foarte mulți străini. Sigur că e un blocaj în cazul lui, dar a fost și o anumită conjuctură.

Reclamă

Totuși, cred că cei de la Galatasaray își vor recupera banii pe care i-au investit în Moruțan. Nu știu ce va fi cu el, deocamdată nu s-a pus problema să plece„, a declarat Victor Becali la gsp.ro.

Olimpiu Moruțan ar putea fi vândut la Al Ain

Al Ain ar fi gata să ofere 10 milioane de euro în schimbul lui Olimpiu Moruțan, anunţă presa din Turcia. Suma este una uriaşă, ţinând cont de faptul că turcii l-au transferat de la FCSB pentru 3.5 milioane de euro.

Echipa lui Gigi Becali a păstrat 20% dintr-un viitor transfer. Astfel, dacă mutarea se va realiza, FCSB ar încasa un milion de euro. Turcii ar urma să obţină profit 5.9 milioane de euro. În afară de banii pentru transferul de la FCSB, aceştia au plătit şi 600.000 de euro, sumă ce reprezintă bonusul pentru disputarea a 15 meciuri.

Reclamă 4 / 0/3

Recent, Gigi Becali a dezvăluit că nu a primit încă banii, care urmau să fie achitaţi în patru tranşe. „Nu am mai stat, tată, după Galatasaray. Gata, i-am dat pe turci în judecată la UEFA”, şi-a ieşit din minţi patronul roş-albaştrilor.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:18 AEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30) în AntenaPLAY! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos (19:30) 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:55 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Gol anulat pentru Louis Munteanu. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso Vezi toate știrile
Citește și