Închide meniul

Gigi Becali profită după transferul lui Olimpiu Moruţan! Presa din Turcia anunţă că Galatasaray are ofertă din Emiratele Arabe Unite. Detaliile mutării

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 aprilie 2022, 13:47

Gigi Becali profită după transferul lui Olimpiu Moruţan! Presa din Turcia anunţă că Galatasaray are ofertă din Emiratele Arabe Unite. Detaliile mutării

Olimpiu Moruțan, inclus în lotul pentru Liga Campionilor de Galatasaray

Olimpiu Moruțan, într-un meci pentru Galatasaray / Profimedia

Gigi Becali poate obţine un milion de euro din transferul lui Olimpiu Moruţan. Presa din Turcia anunţă că mijlocaşul nu mai are viitor la Galatasaray, iar gruparea „Cim Bom” îl va vinde în Emiratele Arabe Unite. Al Ain este gata să plătească nu mai puţin de 10 milioane de euro!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruţan a fost transferat de la FCSB pentru 3.5 milioane de euro. Recent, Gigi Becali a dezvăluit că nu a primit încă banii, care urmau să fie achitaţi în patru tranşe. „Nu am mai stat, tată, după Galatasaray. Gata, i-am dat pe turci în judecată la UEFA”, şi-a ieşit din minţi patronul roş-albaştrilor.

Olimpiu Moruțan, dorit de Al Ain

Al Ain ar fi gata să ofere 10 milioane de euro în schimbul lui Olimpiu Moruțan, anunţă presa din Turcia. Suma este una uriaşă, ţinând cont de faptul că turcii l-au transferat de la FCSB pentru 3.5 milioane de euro.

Echipa lui Gigi Becali a păstrat 20% dintr-un viitor transfer. Astfel, dacă mutarea se va realiza, FCSB ar încasa un milion de euro. Turcii ar urma să obţină profit 5.9 milioane de euro. În afară de banii pentru transferul de la FCSB, aceştia au plătit şi 600.000 de euro, sumă ce reprezintă bonusul pentru disputarea a 15 meciuri.

Reclamă

Echipa lui Sergiy Rebrov se află pe primul loc în campionatul din Emiratele Arabe Unite şi are un avans de 7 puncte faţă de rivala Al-Wahda.

Cotat la 4.3 milioane de euro pe site-urile de specialitate, Olimpiu Moruţan a evoluat în 38 de meciuri pentru Galatasaray, în toate competiţiile, reuşind să înscrie 4 goluri şi să ofere 5 pase decisive.

Declinul lui Olimpiu Moruţan, explicat de Valeriu Iftime

Valeriu Iftime a explicat declinul lui Olimpiu Moruţan (22 ani), care este pe picior de plecare de la Galatasaray. Transferat de la FCSB la începutul sezonului, mijocaşul nu s-a impus în Turcia şi poate fi împrumutat la vară.

Reclamă 4 / 0/3

Patronul lui FC Botoşani este de părere că el însuşi, Gigi Becali, dar şi toţi cei care l-au lăudat pe Olimpiu Moruţan sunt vinovaţi pentru forma sa slabă. Acum, mijlocaşul de 22 ani are şanse mari să se întoarcă chiar şi în România.

”E o chestiune complicată. Nu e o discuţie doar despre Moruţan, ci despre toţi fotbaliştii români, care joacă în afară şi care nu performează. Noi suferim mult la educaţie. Problema e că ei au fost învăţaţi de mici cu mulţi bani, cu comoditate. Eu când spuneam acum două luni să nu-l mai lăudaţi atât pe Moruţan de parcă a făcut nu ştiu ce… copilul îşi pierde minţile. Şi-ar fi pierdut minţile oricine ar fi fost în poziţia lui.

Are nişte bani, i se pare că e bine… starea de confort niciodată nu produce. Iar el este într-o stare de confort, pentru că, să ai 22 de ani şi 20.000 de euro, casă… Păcat, e un talent deosebit, dar l-am stricat noi. L-am stricat eu, l-a stricat Becali… toţi cei care am pus mâna pe el l-am stricat, din moment ce omul acesta nu a ajuns fotbalist. A intrat în hora asta românească: „fotbalistul mare”, „extraordinar”, „cel mai bun”, „talent”. Toţi jucătorii români talentaţi se pulverizează, din cauza educaţiei. Iar toţi, cei care suntem în fotbal, suntem vinovaţi!”, a declarat Valeriu Iftime, potrivit fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” Vezi toate știrile
Citește și