Închide meniul

Adi Mutu este noul antrenor al lui Neftchi Baku! Pe ce perioadă a semnat cu azerii

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 iulie 2023, 12:16

Adi Mutu este noul antrenor al lui Neftchi Baku! Pe ce perioadă a semnat cu azerii

Adi Mutu este noul antrenor al lui Neftchi Baku

Adrian Mutu a semnat cu Neftchi / Facebook FC Rapid 1923

Adi Mutu este noul antrenor al lui Neftchi Baku. „Briliantul” s-a înţeles cu azerii şi urmează să fie prezentat în scurt timp. Îi va lua locul lui Laurenţiu Reghecampf, cel care a fost dat afară după ce a terminat pe locul 3 în ultima ediţie de campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit sportinfo.az, nu mai există niciun dubiu în privinţa tehnicianului care va sta pe banca lui Neftchi. Şefii clubului i-au plătit deja clauza de reziliere de 200.000 de euro pe care o avea Mutu la Rapid.

Adi Mutu este noul antrenor al lui Neftchi Baku

Sursa citată anunţă că Adi Mutu a semnat un contract valabil pe doi ani, cu opţiune de prelungire pe încă un sezon. Îi va aduce cu el pe secunzii pe care i-a avut în Giuleşti.

Mutu a fost tentat în Azerbaidjan cu un salariu mult mai mare decât primea de la Dan Şucu. A fost motivul pentru care antrenorul în vârstă de 44 de ani a decis să plece cu o săptămână înainte de startul noii ediţii din Liga 1. În locul lui urmează să fie numit Cristiano Bergodi.

Adrian Mutu urmează să îşi întâlnească noii jucători în cantonamentul din Rusia. Primul meci oficial îl va avea pe 27 iulie, în preliminariile Conference League. Neftchi se va duela cu câştigătoarea „dublei” Zeljeznicar – Dinamo Minsk.

Reclamă

Se încheie o etapa de care sunt mandru si care m-a facut mai bun si pe plan profesional si pe plan personal. Ca si in cariera de jucator, in cariera de antrenor accept noi provocari si oportunitatea care mi se ofera cred ca ma va ajuta pe viitor.

Vreau sa le multumesc tuturor jucatorilor pe care i -am pregatit in aceasta perioada, sa le multumesc si suporterilor, care ne-au sustinut si ne-au impins mereu din spate si sunt sigur ca asta or sa faca si in continuare, sa multumesc mai ales conducerii clubului pentru încrederea acordată ,pentru oportunitatea data si pentru sprijin si vreau sa le transmit mult succes in continuare in indeplinirea obiectivelor. Mulțumesc Rapid!”, a postat Adrian Mutu, pe rețelele de socializare.

Ultraşii Rapidului, şocaţi de plecarea lui Adrian Mutu

Ultraşii Rapidului sunt şocaţi de plecarea lui Adrian Mutu de la echipă, cu atât de puţin timp rămas până la începutul unui nou sezon, unul în care giuleştenii au obiectiv clasarea pe podium, dar şi câştigarea Cupei României. Bocciu a avut un mesaj clar pentru conducere: „sezonul este compromis”.

Reclamă 4 / 0/3

Nu ştiu cum să încep. Am luat şi eu la cunoştinţă această informaţie. Mi-aş fi dorit să nu fie adevărată, pentru că nu este normal, după toată pregătirea şi atunci când ne aşteptăm să înceapă campionatul, echipa Rapid să rămână fără antrenor.

Mi se pare ceva de domeniul fantasticului. Nu este normal ca un club ca Rapid care a anunţat că anul ăsta ne vom bate la locurile 1-3 şi la Cupă, să rămână fără antrenor.

E o problemă foarte gravă la conducere dacă se întâmplă ca Rapid să rămână fără antrenor şi fără antrenorul care şi-a implementat propriile reguli şi au făcut promisiuni publice. Nu îl regretăm pe Adrian Mutu ca antrenor, regretăm situaţia, pentru că e o situaţie în care Adrian Mutu şi-a implementat propria filosofie şi noi aşteptăm să înceapă campionatul, pentru că s-au făcut nişte transferuri…

Acum cine va răspunde, din conducere, de acest an, pentru că anul este compromis, din punctul meu de vedere. Oricine vine ca antrenor o va arunca: >>. O să fie iar veşnicele povestiri pe care le povestesc cu toţii când eşuează”, a spus Liviu Ungurean, poreclit „Bocciu”, citat de prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și